Így még biztos nem láttad a szexi Channing Tatumot

A színész bármit bevállal?

2015/06/24

Tudtad, hogy a szexi Channing Tatumnak ezer arca van és bármire képes? Most megmutatjuk romantikus, vicces és tehetséges oldalát is. Magic Mike-ra már nem kell sokat várnunk, de addig is nézd meg összeállításunkat!

"G.I. Joe: The Rise Of Cobra" Japan Premiere

A People magazin kérdései közül véletlenszerűen kihúzott ötöt, melyek megválaszolására összesen 60 másodperc állt rendelkezésére. Így derült gyorsan fény arra, hogy Jennával töltött romantikus estéin Makarénát hallgatnak, ébredés után az első útja kislányához vezet. A Step up-ban feltűnt rendkívüli páros női tagja állítólag leginkább a pocakját szereti Channingben, aki ha szuperhős lehetne egy napra, Thor bőrébe bújna a nagy kalapács miatt. De a Magic Mike karakterét megformáló sármos színész azt is elárulta, kinek sztriptízelne szívesen a valóságban.

Nézd meg a videót!
Kíváncsi vagy, hogy a táncoslábú Tatum hogy nézett ki testépítőként alig ruhában 18 évesen? Kattints a fotóért!

?The Guide to Recognizing your Saints? Sundance Premiere

Végezetül pedig nézd meg a rendhagyó Magic Mike alakítást, melynek történetének és szövegének megírását iskolás diákokra bízták! Egy 8 éves gyerek biciklipumpálásra kényszerítette Channing Tatumot, egy két évvel fiatalabb fiú szerint pedig Mike nem végezte elég jól a munkáját, ugyanis nem tartotta távol az idegeneket a szeretett bolygónktól, aminek szintén megvan az oka – Magic Mike az űrlények királya!

Hozzászólások