Így még nem láttad Aleska Diamondot!

Kitárulkozott az expornós

2015/04/01

Eddig sosem látott képeket mutatott magáról Aleska Diamond: a volt pornócsillag gyerekkori fotókat osztott meg, de olyan részleteket is elárult a múltjából, amit eddig soha!

Gyerekkora titkolt részleteibe engedett betekintést Aleska Diamond. Nem csak gyermekkori fotóit mutatta meg a Fem3 Caféban, de rengeteg meglepő dolog kiderült róla.

Kevesen tudják például Aleskáról, hogy általános iskolában ő volt az osztály lelke, hogy a szája nincs feltöltve, hanem eredeti, amit előszeretettel tart nyitva minden képen – de hogy miért? A volt pornószínésznőnek orrsövényferdülése volt, ami miatt nem kapott az orrán levegőt, később azonban ez nagyon zavarta, ezért megműttette. Ez az információ természetesen nagyon felkeltette a berki érdeklődését, és nem hagyhatta ki, hogy ezzel kapcsolatban ne ugrassa egy kicsit Aleskát.

aleska1
Aleska tinikorában is szerette a feltűnést

“Sok kritikát kapok, hogy mindig nyitva van a szám a képeken. Orrsövényferdülésem volt, amit sokáig nem tudtunk, pedig emiatt nem kaptam az orromon levegőt. Később ezt megműttettem, és igyekszem most már mindig becsukni mindig a szám, de egy szokás miatt rám ragadt – árulta el Aleska nevetve.

A jelenleg leginkább légtornászkodással foglalkozó Aleska a fiús és lányos dolgokért egyaránt rajong: nem ijed meg, ha sárban kell dagonyáznia, de a pózolás is végigkíséri az életét már egészen fiatal kora óta – nem véletlen, hogy manapság már egy önálló jelentést kapott az „Aleska Diamondingolás”, vagyis a lift tükrében való pózolás.

aleska2
Aleska a Görög tengerparton is gyakorolta a pózolást

A volt pornósztár a légtornász karrierjén kívül írói vénáját is megmutatja, hiszen hamarosan megjelenik első, életrajzi alapokra épülő regénye, és azt is bevallott, tervezi, hogy hamarosan új könyveket ad ki: akár egy szakácskönyv is várható tőle!

Még több meglepő titok Aleska múltjából a videóban!

Hozzászólások