Így mentett életet Hamlet, a kismalac

Napi cukiság

2015/09/17

Ennél cukibbat mára biztosan nem tudunk neked mutatni. Íme az életmentő kismalac, Hamlet! A világhálón már saját rajongói oldala is van, ahol gazdája minden adandó alkalommal elkápráztatja követőit, legyen az egy-egy aranyos dressz, stílusos kiegészítő, vagy önmagában a létezésének ténye.

Egy fiatal lány az életét köszönheti a kis Hamletnek, aki – senki ne érezze becsapva magát – nevével ellentétben kislány, és Lady Hamlet után kapta a nevét Shakespeare darabjából. Melanie, a törpe malac gazdája, még a főiskola ideje alatt lett beteg, állandó epilepsziás rohamok gyötörték. Alig egy héttel az esküvője után rendszeresedtek a rohamok, már naponta nyolc-tíz alkalommal rátört a kellemetlen tünet, a kezdeti egy-két rosszulléttel szemben. A helyzet elviselhetetlenné vált számára, a férje pedig nem tudott mindig mellette lenni.

Mivel Melanie párja szerette volna, ha van valaki felesége mellett, de allergiás a kutyákra és macskákra, egy véletlennek köszönhetően Hamletre találtak az interneten, akitől épp meg akartak szabadulni, így ők azonnal magukhoz vették. A kismalac hűséges társa lett megmentőinek, de főleg a beteg Melanie-nek. “Hamlet egy igazi ajándék az életemben. A legreménytelenebb időszakban lett a társam, aki mindig készen áll a játékra, egy igazi egyéniség, soha nem hagy magamra még a legrosszabb napokon sem. Csodálatos teremtés” – meséli gazdája a tündéri röfiről. “Álmomban nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz az interneten! Azért kezdtem el fotózni, mert szerettem volna, ha másoknak is erőt ad, mosolyt csal az arcokra. A betegségem megtanított rá, hogy milyen törékeny is az élet. Hamlet pedig megmutatta, hogy milyen csodálatos tud lenni, minden szenvedés ellenére. Rengeteg öröm, nevetés és szeretet árad belőle. Ő mentette meg az életemet.”

A kismalac eddig több mint 93 ezer embernek aranyozza be a napjait. Nem csoda, hiszen tényleg mindig gondoskodik róla, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára. Nézd ezeket a fotókat, hát nem tündéri?! Lehetetlen nem imádni! Mi is akarunk egy szerencse cucut!

hamlet

hamlet2

hamlet4

hamlet3

hamlet6

hamlet5

Még több cukiságért kattint Hamlet Instagram oldalára!

Hozzászólások