Így néz ki Angelina Jolie, mikor leugrik a boltba

A szépséges színésznő a hétköznapokon is csodásan fest

2017/09/26

Belegondoltál már, hogy hogy néz ki egy világsztár és mit csinál mikor leugrik a sarki boltba egy-két apróságért? Angelina Joliet most rajtakapták! 

Az eredmény nem meglepő, sejtettük, hogy attól, mert valaki sztár mikor leugrik a boltba pont ugyanolyan, mint mi. A színésznő remekül fest a hétköznapokon is, ez egyértelmű. Mindemellett pedig nagyon közvetlen, hiszen a többi vásárlóval is szóba elegyedett, mint egy átlagos ember. 

Angelina Jolie-t rajtakapták, amint leugrott a sarki boltba vásárolni Los Felizben. A sztár nagyon élvezhette a vásárlást, ugyanis végig mosolygott közben. Biztosan nem sokszor csinál ilyet.

Többek között zöldséget, gyümölcsöt, frappuccinot, instant tésztalevest és tojásokat tett a kosarába. A hat gyermekére is gondolt; bajusz formájú matricákat vásárolt nekik játéknak.

Az elfoglalt színésznő, filmkészítő és humanitárius ENSZ-nagykövet nem hagyta idejét kárba veszni. Míg a pénztárnál sorban állt a National Geographic egy példányát lapozgatta, majd kosarába tette a Marie Claire aktuális számát is.

Így sem sűrűn láthatjuk a világsztárt!

FORRÁS

Hozzászólások