Így néz ki most a Vad angyal szívtiprója

Emlékeztek még Facundo Arana-ra?

2014/05/30

Jose Facundo Torres de Terrada Arana Manchida, Argentinában született 1972. március 31-én. A színész nemesi családból származik, édesapja ügyvéd volt.

Facundo hivatásos katonának készült, de édesapja halála után teljesen megváltozott az élete. Erőszakos természete viszont már egészen fiatalon megmutatkozott. Az iskolában késes párbajokat szervezett, ami miatt majdnem kicsapták. Egy ilyen összecsapásban megsérült az arca is, ezért később egyik filmbe sem akarták beválogatni.

Hogy szerephez jusson, Facundo elment egy plasztikai sebészhez, de a műtét rosszul sikerült, ezért hosszú ideig kórházban kellett kezelni a sztárt. Végül a sebhelyet szépen eltüntették az orvosok.

A rendőrséggel is többször volt összetűzése a színésznek, egyszer igazoltatni próbálták, az eset csúnya tettlegességig fajult. Facundo autójában akkor drogot és fegyvereket is találtak. A sztár három év felfüggesztett börtönt kapott.

Sokadik meghallgatás után megkapta Ivo di Carlo szerepét, ezzel Argentína legnagyobb exportcikke lett. Ekkor már négy éve járt kedvesével, Isabel Macedo színésznővel. Szabadidejében kedvencével sétál a tengerparton (pampa, a kuvasz) vagy meglovagolja a hullámokat. Miután 2006-ban szakítottak Isabellel, megismerkedett a modell-műsorvezető Maria Susini-val, akit 2012.december 20-án feleségül vett. Három gyermekük van. Kislányuk, India 2008-ban, még iker fiaik, Yaco és Moro 2009-ben születtek.

facundoaran

 

Izraelben megválasztották az ország legszexibb férfijának. Hát ennek már jóideje, nézd meg, hogy néz ki most a színész.

Hozzászólások