Így néznek ki híres figurák a reggeli kávé előtt

Koffein nélkül még a mesék sem működnek

2016/06/30

Kávé nélkül a világon semmi sem működik. Sőt, nem csak a világon, hanem a fiktív univerzumokban sem, ugyanis a rajzfilmfiguráknak is kell a koffein!

Vannak olyan emberek, akik reggeli kávé nélkül reggeli kávét sem tudnak főzni. Feltehetően közéjük tartozik Sam Milham is. Az ausztrál művész ugyanis olyan zseniális, belsőséges viszonyt tudott felvázolni a koffeinmentes életről, hogy az már önmagában is megérne egy cikket, de Sam még egyet csavart a dolgon. Alkotásaiban ugyanis a rajzfilmek és a popkultúra leghíresebb alakjait szedte elő, amint éppen a reggeli feketeleves elfogyasztásához készülődnek.

Számunkra különösképpen szívderítő látvány, hogy nem csak mi nézünk ki borzalmasan koffein nélkül, hanem például Yoda mester, Spongyabob és Pikachu is (főleg, hogy nem egyszer tartottunk már a reggelek azon szintjén, mikor megkevertük a cigarettánkkal a cappucinot és beleszívtunk a kávéba). A figurák arcára kiülő letargia, fásultság és elcsigázottság bizony-bizony kifejezetten ismerős, hiszen minden reggel találkozunk velük a tükörben – már amikor bele merünk nézni egyáltalán…

Sam Milham Facebook | Instagram

Hozzászólások