Így oldódj, ha bestresszelt a karácsony

2019/12/25

Mindenki máshogy veszi az élet nagy akadályait, így van ez a karácsony feldolgozásával is. Adunk 5 tippet, amivel lelazulhatsz így szenteste után.

#1 Nézd újra az örök klasszikus karácsonyi filmeket
Lehet, hogy bármikor le tudnád szinkronizálni egyedül a Reszkessetek betörők összes részét, de miért ne nézhetnéd meg újra, a többi karácsonyi kötelezővel együtt. Lazulj a TV előtt a családdal és kicsit pihenj.

#2 Játsszatok közösen valamit
Jó nagy baki karácsonykor kihagyni az ajándéklistáról egy jó társast! Ha mégsem került idén a fa alá társasjáték, akkor vegyetek elő egy régit vagy keressetek valami jópofa játékot a neten, amivel együtt elütheti az időt a társaság.

#3 Vegyél egy jó nagy fürdőt
Nincs jobb a karácsonyi káosz közepén, mint egy illóolajas habfürdő! Engedd el a teendőket kicsit és lazíts. Légy nyugodt, ha nagyon rád van utalva a család, akkor bizony megvárja, míg kikecmeregsz a kádból a pihentető fürdőd után.

#4 Használd a kezed!
Van 10 stresszoldó pont az ember kezén, melyeket észrevétlenül is tud stimulálni, ha szeretne mások zavartalan és önfeledt karácsonyozása mellett ellazulni. Szépen masszírozd végig ezeket a pontokat.

#5 Aludj egy jó nagyot!
Végre alhatsz akár nap közben is. Iktass be egy délutáni szundítást vagy feküdj le korán és engedj meg magadnak egy hosszabb, regeneráló alvást.

Hozzászólások