Így öltözz csinosan télen is!

Adunk pár tippet a téli öltözködéshez

2018/12/10

Van az az alacsony hőmérséklet, amikor szinte képtelenség csinosan felöltözni. Mi mégis megpróbálunk pár alternatívát mutatni a stílusos öltözködéshez.

A melltartó fölé felveszünk egy trikót, arra egy pólót, arra egy hosszú ujjú felsőt, arra egy kardigánt, majd jöhet a kabát. Ennyi réteg alatt nem csoda, ha alig tudunk mozogni, meg persze az sem, hogy kicsit sem érezzük magunkat nőiesnek. Íme néhány tipp, miként küszöbölhető ki a téli tónustalan öltözködés.

Egy jó csizma
Gyakorlatilag mindegy, hogy mit húzol magadra, ha egy kellően magas sarkú csizmával párosítod az összeállítást, szinte biztos, hogy nőies leszel. Azért persze nem árt ügyelni a harmóniára, így lehetőleg ne susinacihoz húzz tűsarkút. Ha sikerül harmonikusan párosítanod a darabokat, nemcsak a lábad tűnik majd hosszabbnak, de az egész szetted sokkal femininebb hatásúvá válik.

csizma

A tökéletes kabát
 Télen érdemes beruházni egy egyszerű, ámde mutatós kabátba, ami elég meleg ahhoz, hogy kompenzálja a partiruha ledérségét, és elég hosszú ahhoz, hogy ne látszódjon ki alóla a ruhád. A szezon végi leárazásokon potom pénzért juthatsz szuper kabáthoz, ami több szezonon át is kitart.

Top-10-beautiful-winter-style-ideas-7

a65276c70b8bc3aad0f13112310d824c--grey-coats-winter-coats

Tökéletes arányok
Szinte nincs olyan divatcikkünk, amiben ne esne szó a balanszírozásról. Ez nem véletlen, hiszen ha az öltözék megfelelő arányokkal bír, akkor nagy baj nem lehet. Fontos, hogy az arányérzékünket télen se veszítsük el, ennek fényében mondjuk a hatalmas kötött sálhoz húzzunk ceruzafarmert és bakancsot. Dús gyapjúszoknyánkhoz viszont válasszunk egyszerű kabátot, és máris adott az összhang és a megfelelő arány.

farmer

Harisnyát is okosan
Ha most szeretnél elkezdeni téli szoknyákat hordani, ne feledkezz meg arról, hogy új harisnyakollekcióra is szükséged lesz. Felejtsd el a 20 denes változatot, és keresd a 100 den feliratot. Ha “fagyosszent” vagy, egyenesen kettőt is magadra húzhatsz ebből. A pamut harisnya is lehet trendi, de mindig figyelj, hogy a megfelelő anyagú szoknyát válaszd hozzá.

howtowearskaterskirtswinter8

forrás

Hozzászólások