Így örül egy lottónyertes!

Valószínűleg a papírokat nem kérte el...

2016/07/06

Lássuk be, ha kiderülne, hogy lottónyertes lett, mindenki azonnal felmondana a fenébe. Ám az, hogy ezt hogyan teszi, már más kérdéskört képvisel.

A videóban látható úriemberről nem sokat tudunk, azt leszámítva, hogy egymilliót nyert a lottón. Hogy milyen pénznemből, az nem derült ki, de feltehetőleg nem örülne ennyire, ha mondjuk zimbabwei dollárból kapna ennyit. De például kuvaiti dínárból kifejezetten szép summa lenne, főleg a mai 944,23 forintos árfolyamon. Bármi is volt a számok mögé írva, a lottónyertes úr egészen megveszett az örömtől, mikor megtudta a hírt.

Igen, megveszett. Nem, nem kezdett el habzani a szája, ellenben teljesen megvadul. Olyannyira, hogy jelenlegi/volt főnökét egy határozott pofonnal a földre viszi, ott egy kicsit még inzultálja testileg, majd végül kicsit rá is csorgat bizonyos testnedvéből. Ezek után -kutya jó kedvében- megjelöli a teljes irodát, majd kifele menet aktatáskáját még felkapva angolosan távozik (nem, nem a Brexitre gondoltunk!). 

Nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy ez egy valódi videó, az emberek reakciója nem tűnik teljesen természetesnek, ösztönszerűnek. Az viszont biztos, hogy sokan reagálnának hasonlóan, ha hirtelen nagyobb pénzösszeg ütné a markukat. Ennek ellenére lehetne stílusosan is intézni a dolgokat, például ahogy Amadou Gillen is tette június elején. Az úriember ugyanis éppen 12 órás műszakja felénél járt egy trowbridge-i pubban, mikor vett két kaparós sorsjegyet – és hirtelen 4 millió fonttal gazdagabb ember lett. Ennek ellenére befejezte a munkát, és csak másnap adta be azonnali hatályú felmondását.

Sose felejtsétek el: bármi is történik, a tetteink formálják a rólunk alkotott képet!

Hozzászólások