Így plasztikáztatnak a magyar sztárok

Ők is harcolnak az idő múlásával

2015/03/27

A magyar celebeket is elérte a plasztik láz, szinte már alig lehet olyan hírességet találni, akiben ne lenne egy kis műanyag! Ki kíméletesebben, ki drasztikusabb módszerekkel próbálkozik, csak egy dolog biztos. Ők is azért plasztikáztatnak, mert küzdenek a ráncokkal, kilókkal és makacs zsírpárnákkal, akár csak egy hétköznapi ember.

Évek óta egyenes arányosságban növekszik felfelé a magán klinikák száma és a legkülönfélébb megoldások arra, hogy megfelelő kínálatot biztosítsanak a magukon változtatni akaróknak. A sztárok a legjobb közvetítői ezeknek a módszereknek, hiszen ők azok, akik első kézből értesülnek a legújabb lehetőségekről, kipróbálják azokat, és ha tényleg annyira beválik, akkor akár jó hosszan is alkalmazzák magukon.

Összeszedtünk párat azok közül, akik nyíltan vállalják, hogy átestek valamiféle beavatkozáson.

Egy kis fizika

John Bell, Albert Einstein és hogy egy magyar vonatkozást is említsünk, Neumann János, ha tudták volna, hogy a kvantumfizika ekkora hírnévnek fog örvendeni a szépségiparban, biztosan már attól is nagyon boldogok lettek volna, hogy nők ezreinek segíthetnek. Hazai berkekből Szinetár Dóra az, aki gyermeki báját nem csak a természetnek köszönheti. Mivel a színésznő kerüli a fájdalmat, a tűket, a kemikáliákat és mindent, ami ehhez köthető, így olyan módszert választott, ami nemcsak bio, de még öko is, ráadásul a kvantumtechnológiát veszi alapul. A módszer befolyásolja a szervezet bioenergetikai és mágneses terét, miközben pozitív élettani hatásokat lehet vele elérni, javítja a bőr energetikai viszonyait, így nagyon látványos hatást lehet vele elérni. “Érezni, ahogy a készülék, vagyis inkább az általa beindított folyamatok szó szerint összecuppantják a bőrt, ettől annyira látványos és szép az eredmény. Nem fájdalmas, és ami a legjobb: kipihent és sugárzóan üde lesz tőle a bőröm”- árulta el Dóri a hot!-nak, aki már édesanyját is ezzel a módszerrel kezelteti.

Szinetár

Megelőzés saját vérrel

Szabó Zsófiról tudjuk, hogy évek óta komoly átalakuláson megy keresztül, egy időben makacsul küzdött a kilókkal, állítása szerint alakjával mára sikerült megbarátkoznia. Azzal viszont nem tud kibékülni, hogy bizony rá is hatással van az idő múlása, fiatal kora ellenére igazán tudatosan készül a harmincas éveket követő időszakra, amikor a nők teste eleve megváltozik, és lassulnak bizonyos folyamatok.

A színésznő bőre rengeteg káros hatásnak van kitéve, smink, száraz levegő, erős fények, úgyhogy ő különösen odafigyel arra, hogyan őrizze meg fiatalságát. Egy elsőre igen drasztikusnak hangzó módszert választott, amikor a páciens bőrébe a saját véréből előállított anyagot juttatnak vissza a szövetekbe. Pontosabban: a vérben lévő regenerálódásért felelős vérlemezkéket a bőr felszínén okozott mikrosérüléseken keresztül vezetik bőrbe.

szabó zsófi

Már a férfiak is!

Tilla és az önmagunk elfogadását hirdető Lakatos Márk is áldozatul esett a modern kor elvárásainak és szépségideáljainak. A TV2 műsorvezetője, Tilla, amúgy is elég hiú megjelenésére, köztudott, hogy a nagy show-k alkalmával maga választja ki szettjeit és találja ki öltözetét. Ami elég sajátságos és egyedi, ha a nagy átlagot nézzük. A hiúságát sosem titkoló műsorvezető évek óta küzdött a szeme alatt található táskákkal, állítása szerint egy-egy fellépés előtt órákat dolgoztak azon a sminkesek, hogy valamennyire eltüntessék. A hétköznapokon pedig krémekkel és tapaszokkal igyekezett kezelni a helyzetet, de egyik megoldás sem hozott neki tartós eredményt.

tilla4

Tilla mára belenyugodott, hogy a plasztika elkerülhetetlen lesz: “Az orvos szerint erre feltétlen szükség lesz a jövőben, de bevallom: egyáltalán nem szeretnék műtőasztalra kerülni. Nemrégiben kipróbáltam egy kevésbé radikális kezelést, ami elképesztő eredményeket hozott. A műtétig tökéletes átmeneti megoldás a hialuronsavas feltöltés”- árulta el a műsorvezető. Az eljárás roppant egyszerű, egy tűszúrással fecskendezik az anyagot a szeme alá, ami így egy szintbe kerül az arca többi részével, a táskák mérete tehát optikailag csökken.

lakatos márk

Lakatos Márk nők százainak segít önmaguk elfogadásában, és mindig mindenkit arra buzdít, hogy úgy érezzék tökéletesnek magukat, úgy, ahogy vannak. Igaz, műsoraiban se vetette meg a különböző eljárásokat, vendégei ugyanúgy plasztikáztatnak, akárcsak ő maga. Igaz, a kíméletesebb módszerek közül válogat. “17 éves koromban 120 kilót nyomtam, ami nagyon sok volt. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem hízom meg ennyire! Próbálok rendszeresen sportolni, és bár szeretem a finom falatokat, az étkezésre is odafigyelek. A karcsúsító program nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is jót tesz” – mondta a stylist. Márk olyan eljárást választott, amely során a rádiófrekvencia felmelegíti a zsírszöveteket, ezáltal nő a zsírsejtek energiafelhasználása és csökken a méretük. Persze fontos az odafigyelés, a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Ez utóbbival még küzd a népszerű átalakító művész, de az első lépéseket már ő is megtette.

fotó: Facebook

Hozzászólások