Így reagált Ariana Grande Mac Miller halálára

Az énekesnő megtörte a csendet

2018/09/10

Az énekesnőt sokan hibáztatják a rapper haláláért. Ariana viszont elég furcsán reagált volt szerelme Mac Miller halálhírére.

Mindenkit megrázott a hír, hogy az amerikai rapper, Mac Miller meghalt. A sztárra az egyik barátja talált rá, aki azonnal kihívta a mentőket, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Állítólag Mac túladagolta magát, és ez okozta a halálát. Ezért pedig rengeteg rajongó Arianaát hibáztatja, hiszen a szakításuk után kezdett el a rapper egyre lejjebb csúszni. Sok fan az Instán támadta be az énekesnőt, ezért Arina úgy döntött, hogy letiltja a komment lehetőséget az oldalán.

ariana-grande-mac-miller-manchester-benefit-one-love-2017-billboard-1548

Bár rengeteg sztár a hír hallatán azonnal kitett egy posztot valamelyik közösségi oldalára, többek között például Shawn Mendez, az énekesnő egyáltalán nem reagált a hírre. Egészen tegnapig, ugyanis akkor posztolt egy képet Macről. A sztár azonban semmit nem írt a fotó alá! Egyetlen egy szomorú fejet, vagy egy kedves mondatot, semmit, ami azért nagyon meglepő! Hiszen mégis csak 2 évig alkottak egy párt, sőt állítólag az eljegyzésen is túl voltak már.

forrás

Hozzászólások