Így szednek fel egy nőt a Sugar Daddyk

Beépülünk a Sugar Daddyk és Sugar Babyk világába - II. rész

2017/04/06

Mindig is kíváncsi voltam, miért jó egy társkereső és hogyan is működik, hogyan szednek fel egy nőt a férfiak az ilyen portálokon. 

Egy különleges kísérletnek vetettem alá magam mára, regisztráltam a legújabb társkeresőre, ahol Sugar Daddyk keresnek maguknak Sugar Babyket. Mint azt a ma délutáni cikkben megírtam, a magas egzisztenciával rendelkező férfiak dekoratív, szórakozni vágyó fiatal hölgyeket keresnek maguknak, anyagi támogatás fejében. Először a Facebookon láttam ezt a társkereső oldalt, egyre többször, majd ihletet kaptam és a kíváncsiságom hajtott, hogy mégis hogyan fognak hozzá a Sugar Daddyk a beszélgetéshez és hogyan szednek fel egy nőt. 

Nos, egy ilyen élet igencsak könnyű pénzzel és luxus körülményekkel jár, azonban először szerintem ezt mindenkinek magában kell elrendezni, hogy oké-e az, amit éppen csinál. Minek minősül? Munkának, szórakozásnak vagy modern prostitúciónak? Természetesen ítélkezni senki felett nem szeretnék, mindenkinek meg van erről a maga véleménye. Számomra a kapott üzenetek elég sokat elárulnak a mai társadalomról, és arról is mi az, ami számít az embereknek. 

A profilom alapján 22 éves, egyetemista, sportos testalkatú, barna hajú, kék szemű hölgy vagyok. Nem dohányzó, fiatalos, stabil egzisztenciával rendelkező férfiakat keresek. Szemezgettem a legjobb üzenetekből, és bemutatkozásokból, amiket most nektek is megmutatok, természetesen fotók és nevek nélkül. A profilom a “teszt” elkészítése után törlésre került. 

Először is nézzük a bemutatkozásokat:

“Olyan lányt keresek, aki szexcentrikus. Szeretek utazni, étterembe járni, bármi egyebet csinálni, de ez önmagában nekem kevés rendszeres, és jó szex nélkül, szóval aki frigid az lapozzon tovább:)”

“Csinoas szexi,belevaló hőlgyet,aki legyen hedonista és imádja az életet a szexet legalább úgy miint én ! Nagyon tetszel,ha itt KEDVENCNEK jelöllek ! ami után szeretnék ismerkedni,ha megadod a mailod !” – őt sem az eszéért fogják szeretni… 

“Fantasztikusan jóképű vagyok és mocskosul gazdag és a határozottság 51%!” – az úr vagyona meghaladja az 1 milliárd forintot állítólag

És jöjjenek az üzenetek: 

“Szia! Gyakran járok felétek a munkám miatt, így leginkább egy diszkrét alkalmi kapcsolatot keresek! Hogy őszinte legyek, szívesen közelebb kerülnék hozzád legalább egy órára, míg egy picit megízlelném a gyémántod, majd szeretkeznénk egy kellemeset! 30.000 Ft-al honorálnám a bizalmad! Mit gondolsz? Vagy heti kétszer egy diszkrét camozás (skype) ? 30 perc camozást (míg gyors “ki…kapcsolódok” ) 5000 Ft-al szoktam honorálni! Természetesen előre utalok a számládra! Ha esetleg nyitott vagy valamelyik verzióra, jelezd majd! Ha mégsem, kérlek bocsáss meg ha zavartam volna!” 

“Ciao Bella !Térjünk is a lényegre , nekem iagzából egy szexpartner kell aki kellőképpen gátlástalan /nem kell semmi extra perverzióra gondolnod ,nyugi/ szóval szexéhes és benne van a rosszalkodásban, akár interneten akár személyesen is! Viszont személyes találkozó előtt nekem ki kell tárulkozni és szeretnélek látni kellően lengén azaz meztelenül is! Ha neked ez oké és benne vagy természetesen meghálálom a “fáradozásaid” ! Szóval mit mondasz?”nagyon laza 

“Én egy támogatói kapcsolatot keresek .Ha úgy érzed,szeretnéd helyre tenni az életedet,és nem áll tőled távol egy kicsit más huncut világ,ha szeretnél egy fix,,de mégsem egy kötött kapcsolatot akkor örülnék annak ha válaszolnál.Nekem nem egy “profi” hanem egy “kedves ,barátnőre” lenne “szükségem”Havonta támogatnálak egy nagyobb összeggel Segítek neked addig amíg úgy érzed,szükséged van rám: ) Fontos,hogy merj akarni,fiatal(os) legyél,és élvezd az életed Tudom,hogy elsőre”vadnak”tűnik de minden kapcsolatban van szó pénzről és nem ez a legjobb udvarlás egy lány felé Ha esetleg úgy gondolod tetszene egy ilyen huncut kapcsolat örülnék válaszodnak :)” 

“Szívesen megismerkednék Önnel, ha nem veszi tolakodásnak levelemet. A személyes találkozást jobban preferálom de levelezek is Önnel, ha Ön azt szeretné, hogy jobban megismerjük egymást előtte. Ha az adatlapom ismeretében, egy önmagára adó, független, egzisztenciával rendelkező férfiember, – aki szeretné boldoggá tenni párját – felkeltette érdeklődését szívesen válaszolok minden kérdésre.
” Az volna az igazi, ha azzal, akit kiválasztottunk, vagy aki bennünket kiválasztott, szüntelen ragyogás lenne az élet, végeszakadatlan pihenés, nyugalom. A biztos tudat, hogy van mellettünk valaki, csak a kezünket kell kinyújtanunk érte, valaki, aki egy hangon zeng velünk, és velünk van tele, és akárcsak mi, ő se vágyik máshová. Hogy mindent ellepjen körülöttünk ez a zsibbadtság, amely gúzsba köti az elmét, és meghiúsítja az árulásnak még a gondolatát is.”
Várom megtisztelő válaszát
Üdvözlettel: xy”  – ez volt az első üzenet, amin nem nevettem, hanem megmosolygtam, nem haltak még ki az úriemberek. 

Hozzászólások