Így szeretkezz, ha fáj a hátad!

Van megoldás...

2014/10/12

Bárkivel előfordulhat, hogy meghúzódik a háta szeretkezés közben, vagy már eleve fáj. Mit lehet ilyenkor tenni, ha fáj a hátad? Természetesen erre is van megoldás.

A sok ülőmunka, a kor, a stressz és még sorolhatnánk is hozzájárulhat ahhoz, hogy meghúzódjon, sajogjon a hátunk, derekunk. A legtöbb szexpóz azonban nem kíméli a hátfájósokat, hiszen ha nem csak a misszionárius pozitúrához ragaszkodunk, hanem szeretnénk mélyebben elmerülni az élvezetek dzsungelében, a Káma szútra összes tudományát kipróbálnánk. Csakhogy nem mindig lehet, mert nem bírjuk.

509803725

A “hogyan szeretkezzünk hátfájással” témára természetesen lecsaptak a tudósok is, akik fáradhatatlanul vizsgálták, hogyan is segíthetnének a hátfájósok szexuális életén. A fájdalomcsillapítókon kívül eddig a legtöbbjük azt javasolta, hogy a párok kanálpózban szeretkezzenek, mert az kíméli az ízületeket és csökkenti a derékfájás okozta kellemetlenségeket.

Egy másik kutatócsoport azonban megcáfolta a korábbi elméletet. Szerintük ugyanis a kutyapóz sokkal kíméletesebb, olyankor ugyanis a súly nem a derékra, hanem a térdre nehezedik.

Mi a megoldás?

Rossz hír azonban, hogy a tudósok eredménye csak a férfiakra vonatkozik, a derékfájós nőknek ugyanis nem lesz jobb attól, hogy térdre ereszkednek.  Nekik azt javasolják, hogy maradjanak a jól bevált misszionárius póznál (ameddig még nem unalmas),  bár az még rejtély, hogyan kellene szeretkezni, ha a páros mindkét tagja derékfájós.

Hozzászólások