Így szexelj a mosdóban!

Egy-egy ilyen videó mindig feldobja a napunkat!

2016/10/12

Mindig is szeretted volna tudni, hogyan kell szexelni a mosdóban? Az alábbi videóból megtudhatod! Ha így csinálod, garantált a jó kedv mindenkinek!

A mosdóban szexelni nem kifejezetten higiénikus, de annál élvezetesebb program. Jó, oké, kényelmetlen is, meg mi van, ha másoknak sürgős dolga lenne, de nem tudják elvégezni, mert mi odabent hancúrozunk. Mindezek ellenére még mindig sokkal jobb és kényelmesebb, mint a zuhany alatt, vagy egy kicsi fürdőkádban. 

Főleg ha az ember kever egy kis humort is a dologba, akkor igazán elégedett lehet mindenki a végeredménnyel. Nem lesz izgatott kapkodás előtte, nem kell parázni, hogy ránk nyitnak, semmiképp sem lesz vége túl hamar, és TÉNYLEG mindenkinek bearanyozhatjuk vele a napját!

Szeretnénk külön kiemelni, hogy már csak azért is imádjuk ezt a videót, mert hosszú idő óta az egyetlen olyan prank, ami se nem tapló, se nem primitív, ráadásul senkinek nem keletkezik anyagi kára, és pláne nem sérül meg benne senki. Napjainkban, mikor mindenkit az öt perc hírnév és a megtekintésekből eredő bevétel hajt, üdítő színfolt egy olyan átverés, ami legalább egy kicsit eltér a többitől. A kreativitást ötvözni az egyszerűség nagyszerűségével mindig jó dolog!

Csekkoljátok Josh YouTube csatornáját!

Hozzászólások