Így találd meg a Nagy Ő-t!

Rajtad is múlik, hogy bevonzod-e a boldogságot

2014/11/22

Ezt a cikket azoknak szánjuk, akik szeretnének egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élni és  még nem találták meg az Igazit. Ez a néhány jó tanács  segít abban, hogy rátalálj a Nagy Ő-re, mert nagymértékben múlik rajtunk, a mi viselkedésünkön, hozzáállásunkon, lelkiállapotunkon, hogy bevonzzuk-e őt vajon az életünkbe. Ebben segít ez a néhány jó tanács:

Hagyd magad mögött a múltat!

Egyik legfontosabb lépés, hogy lépj túl az előző kapcsolaton – ne gondolj az ex-re, ne nézd a Facebook oldalán, hogy mi történik vele, kivel van és mit csinál. Ennek már semmi jelentősége. Teljesen új nap, új időszámítás kezdődik az életedben, amit tiszta lappal kell kezdened. Bármi történt, vége van, zárd le – bocsáss meg neki, ne táplálj haragot – és semmiképpen ne említsd az új kapcsolatodban, semmilyen apropóból.

Légy harmóniában önmagaddal!

Törvényszerű, hogy boldogtalan ember nem képes boldog párkapcsolat kialakítására, ha te boldogtalan vagy, soha nem lesz boldog a kapcsolat és soha nem fogod őt boldoggá tenni. Nem tudsz bevonzani egy boldogságra, párkapcsolatra vágyó férfit boldogtalanul. Először saját magad kell, hogy megtaláld a harmóniát ahhoz, hogy harmonikus kapcsolatot alakíthass ki.

They adore each other

Maradj a realitás talaján!

Ne feltétlenül álmaid netovábbját akard megtalálni. Lehet, hogy álmaid férfija a két méter magas, fiatal és persze dúsgazdag szőke herceg, de ehhez ne ragaszkodj – gondolj bele: te vajon tökéletes vagy? Remélhetőleg egészséges – és reális – önbizalommal rendelkezel és tudod, hová pozicionáld magad; ismerd el, hogy te sem vagy az álomnő és ez így van rendjén. Lehet, hogy az álomlovag nem lesz olyan magas, gazdag és szőke – de nagyon szerethető lesz és ez a lényeg.

Fő a pozitív hozzáállás!

Vigyázz: a gondolat megvalósítja önmagát! Ha magadban olyan gondolatokat tartogatsz, hogy: “úgysem fogom megtalálni, akit keresek” – akkor nem is fogod. Az “Én úgysem kellek senkinek” gondolat tükröződik rajtad – azonnal látják, hogy nem becsülöd magadat sokra és így más sem fog. Amit gondolsz, amit érzel, azokat vonzod be – gondold ezt át és eszerint, pozitívan állj a kérdéshez. Gyakran légy együtt olyanokkal, akik boldog, sikeres kapcsolatban élnek, végy példát a viselkedésükről. Ilyeneket programozz magadba: “Nekem is sikerül megtalálni, akit szeretnék, mert megérdemlem és egy csodálatos, szerethető, vonzó nő vagyok.” Ez sikerre fog vezetni.

Lépj a tettek mezejére!

Az előbbi gondolatok nagyon okosak és segíteni fogják a kapcsolatteremtést, de nem otthon a tévé előtt ülve. A munkahelyeden valószínűleg már foglaltak a szóba jöhető férfiak és egyáltalán nem biztos, hogy ott található a fent említett herceg, úgyhogy lépj a tettek mezejére: irány az olyan helyekre, ahol sikeresen rátalálhatsz. (forrás: mindeneegybenblog.hu)

Hozzászólások