Így te is szeretnéd, ha locsolnának!

Szuper parfümök húsvétra - hogy a nő is élvezze!

2015/04/01

A húsvét nem csupán az ünnepi hangulatról szól és a finom ételekről, hanem a locsolkodásról is. Aminek a nők többsége persze nem igazán örül. Ennek oka, a nem éppen finom illatú parfümök, amivel a férfiak locsolkodnak.

Ritkán találunk olyan nőt, aki szereti a locsolkodást. Az ok nem bonyolult, általában nem szeretjük, ha mindenféle illatoktól gőzölög a hajunk, de a legrosszabb, ha nem is illatokról beszélünk, hanem kellemetlen szagokról.

Sajnos előfordul, hogy manapság is olcsó kölnikkel öntöznek a férfiak húsvétkor, amit bevallunk, nem igazán értünk, hiszen igazán tudhatnák, hogy ki nem állhatjuk az émelyítő, orosz kölnikre emlékeztető szagokat. Nem beszélve arról, hogy ma már a legfinomabb illatok közül válogathatnának, hiszen a parfümériák rengeteg szuper parfümöt árulnak.

christian-dior-homme-cologne-2013

prod_1000227_1_613x613

Ha a pasid bizonytalan, hogy mivel locsolkodjon – vagy meg sem kérdezi, mert azt hiszi jó lesz a tavalyi -, mutasd meg neki ezeket a darabokat. Ha ezek közül a termékek közül választ, biztos, hogy bármelyik nő örülni fog.

Azonban arra sem árt odafigyelni, hogy nem kell egy liter illatot a nő hajára permetezni, elég csupán egy pici fújással jelezni ezt a húsvéti szokást.

185247-Zoom

7336

Hozzászólások