Így tedd tönkre mások Instagram fotóját!

Az étel továbbra is evésre való, nem fotózásra

2016/08/23

Az Instagram tele van a különféle kajákról készült képekkel, ám ez nem mindenkinek tetszik. Ha te is unod már a dolgot, mutatunk egy oktatóvideót.

Soha nem értettük, miért jó az, ha valaki lefotózza a reggeliét, ebédjét, bármijét, csak hogy utána feltölthesse valamelyik közösségi felületre. Facebookon ugyan egyre kevesebb  ilyen jellegű bejegyzés tűnik fel, de az Instagram és a Snapchat mind a mai napig tömve van a legkülönbözőbb étkekről készült fotókkal. Itt érezzük helytállónak feltenni a legkedvesebb kérdésünket: miért?

Jómagam végtelenül egyszerű ember vagyok: ha ízletesnek tűnő eledel kerül elém akkor megeszem. Nem fotózom, nem rendezgetem el minél látványosabban, egyszerűen belapátolom az arcomba. Lehet persze ez összefüggésben van azzal is, hogy a császárszalonna vagy a disznósajt nem elég trendi -még agyonfilterezve sem-, de az vesse rám az első követ, aki nem szereti a disznótoros kajákat. Utána pedig menjen orvoshoz, és írasson fel egy hurka-kolbász kúrát, mert tarthatatlan állapotoktól szenved.

Visszakanyarodva eredeti témánkhoz, ahogy azt már az IKEA is megmondta: “Egy étkezés, nem egy verseny.”

Tehát, ha megjött a táp akkor tessék nekiállni az elfogyasztásának, kihagyva az 54454685 fénykép készítése Instagram-végett lépést. De ha valakit mégsem tudtok lebeszélni erről a buta szokásról, akkor sem kell elkeserednetek! Az alábbi videóból megtudhatjátok, mi a teendő, ha ismerősötök ebben a súlyos betegségben szenved.

Hozzászólások