Így tisztítsd meg a tested megvonások nélkül

'Belső takarítás' otthon található anyagokból

2014/10/30

 

Így tisztítsd meg a tested megvonások nélkül

“Belső takarítás” otthon található anyagokból

A szervezetünkben lerakódott káros anyagok kitisztítására rendszeresen szükség van. Az egyes szervek, a bélrendszer tisztításával nem csak megkönnyebbülünk, de vannak olyan daganatos megbetegedések is, különösen az emésztő rendszerben, amelyek megelőzhetők vele. A tisztítási módszereket illetően mindenki másra esküszik, nagyon jó hatásúak a tisztító teák, vannak különféle készítmények, amelyek összetevői gyógynövények és némelyikük valóban kiváló hatású, amennyiben kúraszerűen alkalmazzuk őket. Az áruk viszont általában elég borsos.

518378969

Most egy olyan tisztító hatású, otthon elkészíthető könnyű étel receptjét osztjuk meg veletek, amelyet Cristian Jacob állított össze. A szinte “csodaszernek” tartott, rendkívül könnyen elkészíthető  ennivaló rendszeres fogyasztásával megszűnnek a gyomorpanaszok, az emésztési zavarok és más, kisebb-nagyobb egészségügyi problémák is. Jacob állítja, hogy a receptet az orvosok titokban tartják, pedig mindenkinek csak ajánlani lehet,hiszen mindenki konyhájában fellelhető alapanyagokból készül. Ma már nem csak az ismerősei és barátai alkalmazzák a keveréket, hanem több külföldi weboldal is közzétette a világhálón.

Íme a recept:

Szükségünk lesz 1 evőkanál lisztre, 3 evőkanál lenmagra és 100 ml kefirre. Nincs más dolgunk, mint az alapanyagokat alaposan összekeverni, és reggel elfogyasztani az előírt mennyiségeket. Az nagyon fontos, hogy ne csak néhány napig fogyasszuk, hanem 3 hétig, hogy a vastagbél teljesen kitisztuljon. Emellett bármit nyugodtan ehetünk, nem kell keserves diétákba vagy tisztítókúrákba kezdeni. (forrás: tudasfaja.com)

Hozzászólások