Így tölti Czippán Anett a Valentin napot

Így telnek a TV2 műsorvezetőjének napjai

2018/02/14

Czippán Anett – aki nemrég másodjára is édesanya lett – mesélt nekünk anyaságról, karrierről és a Valentin napjáról is.

czippán anett4

Megyeri Csilla és Gery után Czippán Anettet is megkérdeztük, ő hogyan vélekedik a Valentin napról. A FEM3 Café és a Ripost gyönyörű műsorvezetője így mesélt nekünk a szerelmesek napjáról:
„Nem vagyok Valentin napos, nem is tudom, hogy életemben ünnepeltem-e valamikor, nálam ez a nap kimerül a csokiszívben. A párom sem igazán van odáig ezért a napért, ráadásul mindkettőnk születésnapja erre az időszakra esik, az övé február végén, az enyém pedig március elején van, ezért nem érezzük szükségét annak, hogy ezeken felül még egy napot ünnepeljünk.”
Anett az anyaságról és az immár négytagú család életéről is elárult pár dolgot:
„Jelenleg minden percét kiélvezzük annak, hogy otthon együtt lehet a család. A párommal mostanában ismerjük meg a másikat az apai és anyai oldaláról, illetve minden új mozdulatnak, örömteli pillanatnak nagyon örülünk, például mikor Soma ököllel belebokszolt egy lelógó plüssbe, nagyon meghatódva figyeltük.”
Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, hogy mikor lesz látható ismét a képernyőn:
„Az első Ripost adás, amelyben látható leszek, most hétvégén lesz majd, utána pedig kéthetente fogok másfél órát forgatni, aminek nagyon örülök, ugyanis amellett, hogy maximálisan tudok a kis Somára koncentrálni, ki is tudok majd kapcsolódni egy kicsit.”
czippán anett2
 

Képek forrása: facebook.com/anettczippan

Hozzászólások