Így túrbózd fel a kölyökkutyusod

Szuper tippek kölyökkutya gazdiknak

2018/08/21

Kölyöknek lenni jó, kölyökkutyus gazdájának lenni pedig a világ legmókásabb dolga, azonban a tökéletes fejlődéshez elengedhetetlen néhány fontos dolog.

Egy kölyökkutya nevelése csodálatos dolog, ugyanakkor komoly és felelősségteljes időszak ez, hiszen ekkor alapozzuk meg négylábú barátunk hosszútávú egészségét, a boldogságát.

Ebben szeretnénk most a segítséget nyújtani Nektek, ezért ajánljuk figyelmetekbe a Quebeck JUNIOR-PET csomagját – nekünk bevált!

2449_2050_ips_fromprofessionals_(39)

JUNIOR-PET – Gyógyszermentes ENERGIABOMBA egyéves korig:
A csomag összeállításának köszönhetően javítja a kiskutyák fejlődési folyamatait, fokozza az anyagcseréjüket, elősegíti a tápanyaghasznosítást, az emésztőcsatornából történő könnyebb felszívódást. Serkenti a májfunkciót és megkönnyíti a méregtelenítést, ezáltal megelőzi a gyógyszerhatóanyagok felhalmozódását a szervezetben. Határozottan javítja a kicsik életminőségét, és megalapozza a fejlődésüket. Színtiszta természetes összetevői búzacsírával, vitaminokkal, nyomelemekkel és probiotikummal, aminosavakkal, omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakkal gondoskodnak a felhőtlen kölyökkorról!

Q-FLEX, egy lehengerlően jó készítmény az egészséges csontokért:
A Q-FLEX egy rendkívül népszerű és hatásos ízületvédő vitamin, a Quebeck egyik zászlóshajója. Felhasználási területe szinte mindenre kiterjed: porcerősítő, porcregeneráló, amely ráadásul a kötőszövetekre is jótékony hatással bír. Magas glukozaminglikán (GAG) tartalma erősebbé és rugalmasabbá varázsolja a strukturális szövetek szerkezetét. Fő összetevői az Új-zélandi zöldkagyló-kivonat, a kondoitin-szulfát és a cápaporc, valamint az MSM. Az Új-zélandi zöldkagyló biztosítja a porcok és csontok, az ízületek alapvető működéséhez szükséges építőanyagokat, ez a nagyszerű elegy enyhíti és gyógyítja a mozgásszervi panaszokat, gyorsan helyre rázza az ilyesféle panaszokkal küzdő állatot, kortól és mérettől függetlenül.

A kondroitin szulfát, vagy más néven „glycosaminoglycan” a csontok és a porcok elengedhetetlen fő nyomeleme. Garantálja a megfelelő növekedést és egészségesen tartja a porcokat, hiszen működésükhöz nélkülözhetetlen vizet és tápanyagokat juttat beléjük. Ebből a szempontból kölyökkutyánk is olyan, mint a családi autónk: sokat fut, a minőségi kenőanyaggal pedig meghosszabíthatjuk az életét. Azzal, hogy a megfelelő „kenést” biztosítunk a porcoknak, a már említett kondroitin szulfát kellően rugalmas állapotban tartja őket, így problémamentesen el tudják látni feladatukat, amely nem más, mint a tompítás és az ízületek védelme.

MIKOR ÉRDEMES HASZNÁLNOD A JUNIOR CSOMAGOT?
A kölyökkutyád teljes fejlődési időszakában, vagyis egészen egyéves korig, a csontok, ízületek egészséges és teljes kifejlődéséért. Javasoljuk még étrend és tápváltás esetén, valamint fejlődésükben lemaradt kiskutyák felzárkóztatására!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Hozzászólások