Így újulj meg tavasszal!

Feltöltődésre fel!

2018/04/05

Tavasszal mindenki szeretne kicsit megújulni kívül és belül egyaránt. Tippjeinkkel úgy érzed majd, szinte új ember lettél!

Legnagyobb örömünkre végre tényleg elérkezett a melegebb idő, amikor mindenki jobb kedvre derül a téli szürkeség után. Ha úgy érzed, tavasszal szeretnél új erőre kapni, akkor a tippjeink neked szólnak!

1. Készíts finom smoothie-kat

Nem rég írtunk néhány ínycsiklandozó és jótékony smoothie receptet, amelyekkel jobban fogjátok érezni magatokat a bőrötökben, valamint még egészségesek is!

smoothie_'

2. Készíts/készíttess új frizurát

Nem feltétlenül kell valami nagyon drámaira gondolni ebben az esetben, egy eddig nem próbált fonással vagy copffal is nagyon jól megújíthatjuk a külsőnket.

hajsampon

3. Menjetek el kozmetikushoz

A bőrünknek sem árt egy kis kényeztetés a téli mínuszok után, egy kozmetikai kezelés, esetleg otthoni extra ápolás biztosan feldob majd kívül és belül!

kozmetika

4. Szervezzetek több programot

A jó idő beköszöntével mindenkinek több kedve van kimozdulni. Nézzétek meg ezeket a csoda helyeket Magyarországon, esetleg csak fedezettek fel valamit a környéketeken, az tuti, hogy fel fogtok töltődni.

program

5. Mozogj

Itt az ideje harcolni a télen elfogyasztott sok nehéz kaja negatívumai ellen. Amint elkezdesz többet mozogni, a tested és az agyad is meghálálják majd.

Sport

6. Lépj ki kicsit a komfortzónádból az öltözködésedben

Persze nem azt mondjuk, hogy hirtelen dobd ki a virágos ruháidat és vegyél helyette szegecses cuccokat, de ha régóta nézegetsz valamit, amit mégsem vettél meg mert féltél tőle, azt épp itt az ideje beszerezni! Tavaszi stíluskalauzunkkal most azt is megtudhatjátok, mi lesz igazán divatos.

sportcipodivat

Hozzászólások