Így ünnepelték a külföldi sztárok az anyák napját

Robban a cukiságbomba!

2018/05/14

Amerikában és Ausztráliában most vasárnap ünnepelték az anyák napját, amit persze a sztárok sem hagyhattak ki és posztoltak is róla! 

Nálunk pont egy hete ünnepelte mindenki az anyák napját, aminek köszönhetően rengeteg magyar sztár tett ki egy-egy cuki közös képet az anyukájával. Amerikában és Ausztráliában azonban még csak most tartották meg ezt a napot, de persze az aranyos szelfik itt sem maradhattak el!

Gigi Hadid egy olyan képet posztolt ki, amin anyukája is kistesója is szerepel, igaz az utóbbi még a pocakban van.

❤️

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,


Drew Barrymore gyereke egy kártyát adott anyukájának, ami énekel. Persze a színésznő egy nagyon vicces videóban is megmutatta az ajándékát.

Olives Mother’s Day card sings. And so does my heart. Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashian egy családi fotóval ünnepelte az anyák napját, ami alatt elárulta, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát azért, hogy 3 gyönyörű gyereke van!


Kylie most ünnepelhette először ezt a napot! Azért persze a saját anyukájára is gondolt, igaz ezt inkább arra használták fel, hogy népszerűsítsék az új sminkkollekcióját!

#KrisKollection drops this Mother’s Day. & if you didn’t already know @krisjenner took over EVERYTHING. 🤣 Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Gwyneth Paltrow egy régi meztelen terhes képet posztol anyák napja alkalmából!


„Anyu! Nagyon nagyon szeretlek téged. Köszönöm, hogy az anyukám és az apukám is vagy egyben, a legjobb barátom, egy inspiráció, egy komikus, egy gyógyító, zseniális és ragyogó példa egy nőnek. Remélem egyszer olyan superwoman leszek, mint te! Nagyon boldog anyák napját” – írta Ariana Grande a cuki közös képük alá.

forrás

Hozzászólások