Így ünnepelték a sztárok a Valentin-napot

Romantikus hangulatban telt a tegnapi nap

2019/02/15

Nézd meg, hogy melyik híresség mit kapott a szerelmétől és hogyan ünnepelték az év legromantikusabb napját. Cuki posztok következnek!

Kim Kardashian
Kim két korábban készült közös fotót is posztolt a közösségi oldalára, amit egy érzelmes üzivel kommentelt. „Boldog Valentin-napot, bébi! Nagyon szeretlek!” – írta Kanye-nak, akivel már majdnem 5 éve vannak együtt.

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

 

Kanye West
Nem kellett sokáig várnia a válaszra, a rapper néhány órával később romantikus szerenáddal lepte meg a sztárcsajszit. Kanye felkérte a jazz szupersztár, Kenny G szaxofonost, hogy játsszon Kimnek egy rózsákkal teli terem közepén. „A legjobb férj díját az enyém nyerte! A legfigyelmesebb ajándék, amit valaha kaptam” – írta az Instagramján közzétett fotóhoz a meghatódott Kim.

kim kard

Eva Longoria
„Az én egyetlen Valentinom!” – kommentelte a sztárcsajszi a mókás, szívecskés videó mellé, amin a 8 hónapos kisfiával pózol. Ugye, milyen édesek?

 

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

 

Kylie Jenner
Azért Travis Scott sem aprózta el a dolgot… Szív alakú, rózsákból kirakott kapuk, vörös tükörpadlóval… Szerintünk levette Kylie-t a lábáról a meglepivel…

kylie

Gisele Bündchen
A szupermodell fotója elképesztően megható!

 

Gisele Bündchen (@gisele) által megosztott bejegyzés,

 

forrás

Hozzászólások