Így ünnepli a Valentin-napot Megyeri Csilla

Csilla és Zsolti idén moziba mennek Bálint-napon

2018/02/12

A Valentin-nap az egyik legmegosztóbb ünnep, erről a hazai sztároknak is van véleménye. Ha érdekel, hogy ünnepli Megyeri Csilla és Zsolti, olvass tovább! 

Talán a Valentin-nap a világon az egyetlen olyan ünnep, melyről ennyire megoszlanak a vélemények. Akad, aki utálja, akad, aki odáig van érte. Azonban nem csak a két véglet létezik: olyan is van, akit nem érdekel, sőt az általános az, hogy a párok jobban odafigyelnek egymásra, de nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a dolognak. Megyeri Csilla és Molnár Zsolt is hasonlóképpen vélekednek. 

IMG_5971
Csilla és Zsolti a Story-gálán

A szerelmesek napja előtt megkerestük Csillát, hogy meséljen nekünk egy kicsit arról, ők hogyan ünneplik a Bálint-napot. 

“Megmondom őszintén, hogy én a Valentin-napot egy fölösleges ünnepnek tartom. Sőt, nem is tartom ünnepnek. Zsolti és én nem tulajdonítunk neki túl nagy jelentőséget, egy picit jobban odafigyelünk egymásra ezen a napon, de ennyi. Tavaly kaptam tőle egy szivecske alakú kis tortát, illetve meg szokott lepni apróságokkal.  Nem szoktunk nagy dolgokat venni egymásnak, inkább elmegyünk moziba vagy vacsorázni. Idén moziba megyünk, elrángatom magammal A szabadság ötven árnyalatára – meséli nevetve Csilla.

Szerintem a kapcsolat elején jellemzőbb az ünneplés az újdonság varázsa miatt, míg oda meg vissza vagy a másikért. Ilyenkor jól járnak a virágárusok, azok, akik árulják a csecsebecséket. Személy szerint én többre tartom a karácsonyt, a nőnapot, az anyák napját és a születésnapokat. 
De amúgy, ha nem kapnék semmit Zsoltitól, lehet, hogy rosszul esne… :)
Apropó, sok boldog névnapot kívánunk a Bálintoknak és a Valentinoknak!”

IMG_5998

Hozzászólások