Így ünnepli születésnapját György herceg

Két éves lett a trónörökös

2015/07/22

Ma ünnepli születésnapját a brit uralkodói család legfiatalabb kis hercege, György! A tündéri kisfiú igen előkelő ajándékot kapott ajándékba.

Két  évvel ezelőtt, ezen a napon született meg a világ talán legjobban várt babája, Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfia, György herceg. A tündéri kis szőkeség, aki kiköpött apja, már most igazi világsztár.

Look who’s turning two tomorrow! #HappyBirthdayPrinceGeorge This photograph, released today ahead of Prince George’s…

Posted by The British Monarchy on 2015. július 21.

Második születésnapjára ráadásul nem is akármilyen ajándékot kapott: saját érmét nyomnak neki. Az egyedi ötfontosból 7500 darab készül, egyik oldalán Szent György és a sárkány, másikon pedig a kisherceg dédnagymamája, II. Erzsébet portréja látható. A pénzérméket több, mint 30 ezer forintnak megfelelő fontért lehet majd megvásárolni.

A születésnaposnak természetesen zsúr is jár, amit hasonlóan az előzőhöz, ismét szűk körben tartanak meg. Természetesen ott lesz a dédnagymama, vagyis a királynő és persze Katalin szülei is. Nagybátyja, Harry herceg egy afrikai jótékonysági út miatt nem tud ott lenni unokaöccse buliján.

Prince George and Princess Charlotte together at home. Princess Charlotte will be christened today at St Mary Magdalene Church in Sandringham.

Posted by The British Monarchy on 2015. július 5.

A két éves György herceg egyébként már most lubickol a rivaldafényben, hiszen rengeteg rajongója van a szigetországban és az egész világon is. Stílusos anyukája, Kate Middleton jóvoltából mindig szuper aranyosan néz ki – legyen szó vörösszőnyeges megjelenésről vagy egy állatkerti sétáról. Nem véletlen, hogy a herceget korábban megválasztották az év legstílusosabb férfijának – noha a férfi jelző kicsit korai ránézve.

A kis Györgynek egyetlen legyőzője lehet cukiságban, mégpedig kishúga, Charlotte, aki ugyanolyan gyönyörű kisbaba, mint amilyen György volt születése után.

Olvass még György hercegről!

Hozzászólások