Így vall szerelméről Trokán Nóra

˝Azt akarom, hogy neki jobb legyen a világban˝

2015/12/26

Talán globális mélyponton vagyunk, talán csak több megerősítésre lenne szükségünk a külvilágból. Egy biztos: önbizalom híján vagyunk, pedig nem lenne okunk panaszra. A Női öltöző mai vendége Trokán Nóra, aki arról is mesél, min alapszik boldog kapcsolatának titka.

A művészeknek könnyű dolguk van, főleg a színészeknek, hiszen minden nap más bőrébe bújnak, megélhetik lényük számtalan kis hajtását, sőt Trokán Nóra szavaival élve “van lehetőség másnap a korrekcióra”. Nos, ez az, amit mi nem, vagy csak komoly belátások árán tudunk megtenni. Megerősítésre, visszaigazolásra van szükségünk a külvilágtól, hogy képesek legyünk hinni magunkban. A színésznő szerint az a legfontosabb, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal, akkor nem érhet meglepetés bennünket. Trokán Nóra is bejárta az ide vezető utat, de megtalálta a helyét és sohasem esett kétségbe. Sikerek és csalódások egyaránt vezettek idáig, az i-re a pontot pedig kiegyensúlyozott kapcsolata adja. Nézd meg, mekkora szeretettel nyilatkozik párjáról! Öröm hallgatni azokat a gondolatokat, amiből a kapcsolatuk táplálkozik!

A csodálatos habos édességet te is megkóstolhatod, csak látogass el a Női öltöző helyszínére, a Patrisa Provence Pékség kis kuckójába.

Hozzászólások