Így vált Ördög Nóri ünnepelt médiasztárrá – képgalériával

Mi a sikerének titka?

2014/07/24

Még mindig nem csillapodnak az indulatok Ördög Nóri miatt; sokan rosszallásukat fejezik ki, hogy a népszerű műsorvezető csatornát váltott. De honnan is indult, és hogyan lett a magyar média meghatározó személyisége?

Szakmai és magánéleti szempontból is a csúcsokat döntögeti Ördög Nóri: műsorvezetőként szinte mindent elért, amit csak lehetett az RTL Klubon, saját, sikeres vállalkozást működtet, ráadásul napokon belül megszülethet második babája.

Története igazi sikersztori: a vidéki kislány a városba költözik, hogy megvalósítsa álmait. A főiskolás évek alatt került az RTL-hez gyakornokként, majd néhány műsor szerkesztése után nagyobb kihívást kapott, amikor képernyőre került a Top of the Pops adásaiban. Hamar a nézők kedvence lett, ezért rövid idő után már a Kölyökklub fedélzetén köszöntötte a nézőket. Felfelé ívelő karrierje és példaértékű magánélete miatt gyorsan az egész ország kedvence lett.

Ezután kapta meg az igazi lehetőséget, amikor Stohl András partnereként a Szombat esti láz műsorvezetője lett. Innen a Reggelibe vezetett az útja, majd a Csillag születik, végül az X-Faktor háziasszonya volt – immár rövid hajjal.  A tehetségkutatóban nyújtott teljesítménye, profizmusa miatt a következő szezonban egyedül tündökölt műsorvezetőként.

Nézd meg Ördög Nóri átalakulását!

Aztán néhány hete bejelentette, hogy 13, az RTL Klubnál töltött év után a TV2-nél folytatja karrierjét. Bár sokan megszólták döntése miatt, Nóri úgy érezte, a korábbi csatornánál nem várnak rá igazi kihívások, és hisz abban, hogy a lehető legjobb lépést hozta meg saját maga és családja számára is. Anyagilag – előreláthatólag – mindenképpen, hiszen az RTL-es csúcsidőkben a havi jövedelme állítólag megközelítette, a TV2-nél várhatóan meghaladja a kétmillió forintot.

A műsorvezető nem csak a karrierjében, de a magánéletében is szerencsés: négy éve él boldog házasságban fotós férjével, Nánási Pállal, akivel tavaly egy közös gyermekük is született. Kislányuk érkezése igazi csoda volt a család számára, hiszen hosszú ideje próbálkoztak, míg végül lombikbébi program keretében sikerült teherbe esnie. Azóta újabb örömhírrel lepték meg a rajongókat, Mici ugyanis napokon belül egy kistestvért kap maga mellé.

Fotók: RTL Klub Sajtókub

Hozzászólások