Így várja Sebestyén Balázs második gyermekét

Már minden készen áll a baba érkezésére

2014/11/26

Bár még legalább egy hónap hátravan Sebestyén Balázs és felesége második gyermekének érkezéséig, a népszerű tévés mindenre felkészült.

Amint hazatért a dzsungelből a népszerű műsorvezető, azonnal megszervezett mindent, amire szükség lesz a baba születéséig. Ugyan felesége, Viki januárra várja a picit, de a sztárpár semmit sem bíz a véletlenre.

Balázs és felesége
Balázs és felesége, Viki

Nemrégiben arról számolt be Sebestyén Balázs, hogy állapotos feleségével már bejárták a kórházat, ahol világra jön második gyermekük. Első fiuk, Benett érkezésekor az apuka is bent volt a szülésnél, és most is erre készülnek.

Minden adott is lesz ehhez, ugyanis a Blikk információi szerint Balázsék egy budai magánkórházat választottak, ahol luxuskörülmények várják a családot. Az apuka akkor is jelen lehet a szülésnél, ha nem természetes úton, hanem császármetszéssel segítik világra a picit. Ennek persze megvan az ára: egy komplikációmentes szülés számlája félmillió forintra rúg. Erre jönnek további “extrák”, például ha szülésznőt szeretnének, az még 50.000 Ft-ba kerül.

A pár próbálja kiélvezni az utolsó nyugodt heteket, hiszen sejtik, mi vár rájuk akkor, mikor négyfősre bővül a család. Első kisfiukkal, Benettel sokáig tartott, míg összehangolódtak, sok-sok éjszakát töltöttek ébren, ezért most minden pillanatot megragadnak, amikor meghitt békében tölthetik az időt.

Hozzászólások