Vadítsd be a pasidat Valentin-napon!

Így garantáltan megőrül érted!

2015/02/09

Még nem tudod, hogy mivel vedd le a lábáról a pasidat Valentin-napon? Ha egy izgató jelmezbe bújsz, biztos, hogy megvadul érted! Nővérke, kérem…

Itt nincs helye tétovaságnak. A kedves „beteg” azt teszi, amit te diktálsz.
Ebben a szerelésben te döntöd el, hogy mikor kapja meg a kezelted a gyógyszerét. A férfiak nagy többsége imádja a segítőkész egyenruhás hölgyeket: ahogy a rendőrnőket, úgy a nővérkéket is. Persze fontos, hogy a jelmez megmutassa a formákat és ne egy óriási fehér zubbony fedje.
142250495


Ártatlanság kora…

Akár elítéljük, akár nem, a fiatalos, egyetemista külső megdobogtatja az erősebbik nem szívét. Talán azért, mert a fiatalságukat juttatja eszükbe vagy csupán tetszenek nekik a hamvas, ártatlan diáklányok?

Mindenesetre a térdzokni, skótkockás szoknya és két copf sok pasinál befutó.
sexy-girls


Úrinő, vagy mégsem…

Kérlek, csak óvatosan, én nem olyan lány vagyok! Vagy mégis? Ahogy a diáklány, úgy az elérhetetlen végzet asszonya is a vágy netovábbja. Egy úrinős jelmez, fekete magassarkú, decens smink és határozott fellépés olyan érzést kelt a férfiban, hogy csak erre a nőre vágyom, mindent megtennék érte.

Tanárnő kérem, én készültem!

Talán a segítőkész ápolónő és az úrinő keveréke? Rendet teremt, hatalma van, uralkodik, de ott van, ha baj van. A férfiakat talán az iskolás éveikre emlékeztetik? A vágyott biológia vagy matek tanárnőre? Lehet. Mindenesetre a pasik nagy többségét igencsak felizgatja a szűk, gombos blúz a hozzá illő térdszoknyával és az a bizonyos orr végére helyezett szemüveg. A tanári pálca használata már egyénfüggő.
iStock_000003690698_Small

Hozzászólások