Így védd magad az energiavámpíroktól

Urald a saját energetikai teredet

2014/11/25

Ahogy a virágoknak fényre és vízre van szükségük ahhoz, hogy növekedjenek, úgy az emberek is a növényekhez hasonlóan, szivacsként szívják magukba az őket körülvevő környezet energiáit.

A Bielefeld Egyetem biológusai bebizonyították, hogy a növények más növényeket képesek alternatív energia forrásként használni, ami a bioenergia kutatás jövőjére lehet nagy hatással – hiszen az emberek közötti interakciók során is energiát nyerünk egymástól.

“Ezért van az, hogy egyes emberek nem érzik jól magukat bizonyos helyzetekben, vagy olyan társaságban, ahol jelentős energia- és érzelemkavalkád van” – mondta Dr. Olivia Bader-Lee pszichológus és energetikai gyógyító.

A tudós elmondta azt is, hogy az emberi szervezet nagyon hasonlóan működik a növényekéhez, mert energiára van szüksége a különböző érzelmi állapotok kezeléséhez, ami a sejteket is energetizálhatja, és növelheti a kortizolt. Bader-Lee szerint a bioenergia-mező folyamatos fejlődésben van, és a jelenlegi kutatásaik arra irányulnak, amit eddig tudtunk, hogy az emberek egyszerűen, energia átvétel segítségével meg tudják gyógyítani egymást.

Mivel a saját energiánknak a megtartása a fentiek miatt óriási jelentőségű, leírunk most 5 olyan módszert, amellyel megtisztíthatjuk a személyes terünket és megakadályozhatjuk a tőlünk történő energia lopást és az energia vesztést:

 Yoga Details Woman Hand

Légy stabil, állj szilárdan – a spirituális énünk szemszögéből vizsgálva magunkat és a környezetünket azonnal megérezzük, ha valami mozgás támad az energetikai terünkben. Ha szilárdan állunk, akkor könnyedén ellenőrizni tudjuk más emberek szándékait, és ártó energiáit.

Ne állj ellen – aminek ellenállunk, az egyre inkább ragaszkodik hozzánk. Ha kényelmetlenül érezzük magunkat egyes személyek körében, védekező mechanizmusként ne váltsunk ellenálló módba, mivel az blokkolja az idegen energiát a saját terünkben. Inkább képzeljük el, hogy a test tiszta és átlátszó, akár az üveg vagy a víz. Így, ha valaki negatív megjegyzésekkel illet, az anélkül halad át rajtad, hogy hatással lenne rád.

Birtokold a saját aura teredet – ha nem vagy birtokában a saját auraterednek, akkor azt idegen energiák befolyásolhatják. A tér nagyságát úgy lehet megállapítani, hogy kinyújtjuk a karunkat és egy kört írunk le magunk körül. A körön belüli rész az auratér.

Végezzünk energetikai tisztítást – az aranyszínnek magas a vibrációja és ez nagyban segít az idegen energia eltávolításában. Képzeljünk el a fejünk felett kb. 1 méter magasságban egy aranyzuhanyzót, ami elindítva aranyenergiát áramoltat az auránkon át a személyes terünkbe.

Nyerd vissza a saját energiáidat – amikor a saját energiánk a saját terünkben van, akkor nem sok esélye van más energiának bejutni. Ám amikor más emberekre, projektekre fókuszálunk, szétszórjunk magunk körül az energiát. Képzelj el egy aranynapot a fejed felett 1 méteres magasságban, ami az energiáját felénk sugározza, és azt mágnesként szívjuk magunkba.(forrás: filantropicum.com)

Hozzászólások