Így vegyél sz*rt a neten!

Kész átverés, ami ráadásul sokba is kerülhet

2016/06/24

A neten megannyi dolgot lehet vásárolni. Alapszabály viszont, hogy mindig alaposan meg kell győződni róla, hogy mit is veszünk, különben pórul járhatunk! 

Rögtön itt az első becsapott fószer, aki kinézett magának egy szép kis szőnyeget a nappaliba. Meg is érkezett az áru, pont olyan, mint a képen, fellebbezésnek helye nincs! A méretek ugyan nem voltak feltüntetve a kép alatt, ennek ellenére megrendelte, kifizette. Építhet egy kis barbiházat, ahova jó lesz.

image17

A következő nyári széket rendelt, ott is a méretek nem stimmelnek. Hátitatyó dettó. Nincs ott a méret, akkor hogy meri egyáltalán kifizetni? Vagy egy nagy dobozba is jöhet a szett? Marha nagy átverés, nálam tuti elgurulna a gyógyszer…

PicMonkey Collage

A csajok is megrendelik a drága rucikat, ami a képen a 15 kilós modellnek jól áll, viszont a szerencsétlen, aki megrendeli… na neki még jobban – ha egyáltalán nem annyira kicsi, hogy a tenyerében is elfér. Mert a képen pont ugyan az vó’t, mit lázadsz?! Amit viszont szívesen megnéznék, hogy hogyan áll azon, aki megrendelteHalloweenra a rókafarkat. Kipufogóba kell bedugni, egy ilyen szexkelléket kapott, vagy mit.image25

A neten bármit el lehet adni. Meg is nézem a gyerekkori játékaim között az autókat, és felteszem, hátha utal érte valaki vagy 10 milliót!

Hozzászólások