Így vigasztalódik VV Zsófika

Láthatóan jól érzi magát Aurelio nélkül

2015/06/10

Úgy tűnik, VV Zsófika Aurelio nélkül is tökéletesen érzi magát, olyannyira, hogy nem is foglalkozik ex barátjával, inkább elment egy tengerparti nyaralásra.

Alig egy hónapja még közös fotón pózoltak, mostanra azonban hivatalosan is véget ért VV Aurelio és VV Zsófika románca, miután kiderült, hogy a ValóVilág 6. szériájának győztese becsajozott. A párocska néhány hónapja szakított, de úgy tűnt, van remény a boldogságra, hiszen mindketten sírva beszéltek a kapcsolatról, most azonban már semmi esély a békülésre.

Úgy tűnik azonban, Zsófika, aki korábban nehezebben viselte a válást, most boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha és nem foglalkozik azt exével, hiszen egy csodálatos tengerparton sütteti a hasát és izgalmas hajókirándulásokon vesz részt barátnőjével, és úgy tűnik, nem érdekli, mi történik Aurelióval.

A villa cukisága bombaformában van, és előszeretettel mutogatja szuper alakját a homokos tengerparton is.

Toxic Style ☺️ új fürdőruhák

Posted by VV Zsófi on 2015. május 31.

Pontosan nem lehet tudni, hogy végül mi volt az oka, hogy Zsófi és Arurelio végleg eltávolodott egymástól annak ellenére, hogy mindketten azt állították, még szeretik egymást. Az biztos, hogy Aurelio már a VV7 plasztikcicája, VV Dóri karjaiban keresi a vigasztalást.

Hogy Zsófika vajon mit szól volt kedvese új kapcsolatához, azt nem tudni, de ahogy a képek alapján sejthetjük, nagyon jól éri magát az egzotikus nyaraláson és élvezi a szingli csajok gondtalan életét.  

Hozzászólások