Így vigasztalta magát Szabó Zsófi

Őt is megviselték a történtek

2014/10/21

Összesen 15 napot töltött Szabó Zsófi a dzsungelben, de úgy tűnik, neki ez is pont elég volt. Aurelió, Erdei Zsolt és Gáspár Laci már csak Bódi Sylvi társaságát élvezheti a természetben.

Körülbelül két héttel ezelőtt még luxuskörnyezetben akklimatizálódtak a sztárok, de Szabó Zsófi már akkor sokkot kapott a rájuk váró állatok miatt. Azt találgatták a rajongók, vajon mi lesz vele, amikor már élesben kell „megküzdenie” a dzsungel lakóival?

„Alapvetően természetközeli ember vagyok, szeretek nagy túrákat tenni a szabadban. Ilyen veszélyekkel azonban sosem találkoztam még. Most kezdem felfogni, hogy ezekkel a kígyókkal tényleg összefuthatok” – vallotta be korábban aggodalmát a Jóban Rosszban egykori színésznője a Borsnak.

Egyáltalán nem szomorkodott a szőke szépség, amikor kiderült, hogy távoznia kell dzsungelből: „Lelkileg és fizikailag is elfogytam, meg jött a honvágy. Már egy nappal korábban haza akartam menni, de nem az én nevemet mondták ki, ezért sírtam. Amúgy nem éreztem magam rosszul a játékban. Sokkal több volt a pozitív dolog.”

Nem a kiesése miatt, inkább a 15 napos megpróbáltatások után volt szüksége a vigasztalásra, amit könnyen meg is oldott távozása után:

szabozsofi9

képek forrás: Szabó Zsófi Facebook oldala, Origo

Hozzászólások