II. Beer, Burger, Barbecue fesztivál

Az áprilisi sikerek után még idén ismétlés!

2016/08/29

Becsengettek, újratöltés! Hamarosan itt a szeptember, és érkezik vele a II. Beer, Burger, Barbecue fesztivál a Millenáris Parkban. Vétek lenne kihagyni!

Szeptemberben újratöltjük a legjobb Barbecue smokereket, hamburger bucikat és a korsókat a legjobb kézműves sörökkel. Az áprilisi fesztivál sikerét követően már csütörtöki nyitással ismét vár benneteket az egyik legizgalmasabb streetfood rendezvény a Millenárison az ősz köszöntő folytatással. Még több barbecue mester, még izgalmasabb burgerek és még több különleges sör a II. Beer, Burger, Barbecue fesztiválon!

Kiállítóink most is készülnek a klasszikus termékek mellett izgalmas újdonságokkal. Akár a marha barbecue, a pulled pork, vagy hamburger a kedvenced, esetleg a különleges mangalica falatok, itt megtalálod.

NYITVA TARTÁS:
Szeptember 1. Csütörtök: 13:00-22:00
Szeptember 2. Péntek: 10:00-22:00
Szeptember 3. Szombat: 10:00-22:00
Szeptember 4. Vasárnap: 10:00-22:00

A belépés a fesztivál területére díjtalan.

ÜVEGPOHÁR – Sörfogyasztóknak

A fesztivál sörfogyasztási feltétele az üvegpohár megvásárlása. Sörös kiállítóink kizárólag a helyszínen vásárolható üvegpohárba töltenek sört, melyet a sör árusoknál vehetsz, és a “Poháröblítő” pontoknál öblítheted el.

Az üvegpohár ára: 1200 Ft
(Nem visszaváltható, előző pohár nem használható.)

FIZETŐESZKÖZ:
A fesztivál készpénzmentes, fizetés elektronikus utalványnak minősülő HelloPay kártyával illetve paypass és paywave képes bankkártyával történik.
HelloPay kártyát a helyszínen a Feltöltőpontoknál válthatsz.

IDŐPONT: 2016. szeptember 1-4.
HELYSZÍN: Millenáris Park, 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

Bővebb információt a weboldalunkon találtok:
www.bbbfesztival.hu

Hozzászólások