II. Dunakanyar Kötélhúzó Verseny

Férfias erőpróba - nem csak férfiaknak

2016/08/12

Szereted a férfias erőpróbákat és megmérettetéseket? Ha virtusról van szó, te vagy az első, aki feláll? Akkor ezt a kötélhúzó versenyt neked találták ki!

Egy meglehetősen érdekes verseny kiírásával találkoztunk, meg is osztjuk veletek. A II. Dunakanyar Kötélhúzó Verseny nem éppen családi program, közben mégis az. Apa vagy a bátyus benevez, a többiek pedig a pálya szélén szurkolnak – mi ez, ha nem összekovácsolódás? Mi magunk is azonnal beneveznénk, ha nem lenne csenevész irodista testünk…

Versenykiírás
1. Verseny neve: II. Dunakanyar Kötélhúzó Verseny
2. A verseny időpontja: 2016. szeptember 10. 13:00
3. A verseny szervezője: VIP Security Group 24, Vácivilág.hu, Royal Fitness Club Vác.
4. A versenyre 7+1 fős csapatok nevezhetnek (7 fő húzó versenyző 1 fő „horgony” versenyző)
5. Nevezni a Royal Fitness Club recepcióján, illetve a kotelhuzas@vacivilag.hu címen lehet. A nevezéshez szükséges adatok: Csapat neve, Versenyzők neve, cím, elérhetőség, testsúly/fő.
6. A versenyzők össztömege maximum 800 kg/8csapattag ruhában
7. Öltözék: Az öltözéküket az alábbiak szerint kell összeállítani: erős szövésű felsőrész, rövidnadrág, sport zokni, masszív edzőcipő.
8. A versenyre nevezett csapatok elfogadják a versenyszabályzatot és verseny közben maradéktalanul betartják azt.
9. Nevezési határidő 2016. szeptember 5. 24:00
10. Nevezési díj: 8000.- Ft/csapat
11. A nevezési díjat legkésőbb a nevezési határidő lejártáig be kell fizetni.
12. A befizetett nevezési díj semmilyen esetben nem jár vissza!
13. A jelentkező a kotelhuzas@vacivilag.hu címre elküldött elektronikus levéllel, egyéb nyilatkozat nélkül elfogadja a szabályzatot, illetve tudomásul veszi az adatvédelmi nyilatkozatot.
14. Ez a szabályzat megváltozhat, változását a verseny szervezője feltünteti a www.vacivilag.hu honlapon. A szabályzat ismeretének hiánya nem ment fel annak betartása alól.
15. A jelentkező köteles hiteles információkat megadni a jelentkezésnél és ezeket aktualizálni változáskor.
16. A versenyző a cég részére átadott adatainak valódiságáért kezeskedik
17. A rendezvény szervezője nem vállal felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért, amely a verseny közben vagy ahhoz köthető, kapcsolatos, vagy abból ered.
18. A verseny rendezője fenntartja a jogot, hogy a versenyszabályzatot megváltoztassa, versenyből csapatot kizárjon, elmarasztaljon.
19. Adatvédelem: A szervezők garantálják, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz

Hozzászólások