Ikreket vár Katalin hercegné

Újabb vaklárma vagy valóság?

2015/10/30

Katalin hercegné ismét terhes – ha hihetünk a (nem mindig hiteles) palotai forrásoknak, akkor ráadásul két gyerkőccel bővül a család.

Katalin és Vilmos - FB
Hamarosan újra babázni látjuk a hercegi párt?

Ha Katalin hercegnének annyi gyereke lenne, ahányszor megírták a lapok, hogy terhes, valószínűleg az egész királyi palota tele lenne a lurkókkal. Persze az esetek legnagyobb százalékában kacsa a hír, kétszer már sikerült beletalálniuk a forrásoknak – lehet, hogy ezúttal is igazuk van.

Természetes, hogy a világ egyik legnépszerűbb hölgyének minden pillanatát árgus szemekkel lesik a fotósok és a rajongók, és az sem meglepő, hogy az udvarban dolgozó alkalmazottakat állandóan megtalálják a különböző kérdésekkel, hogy bennfentes dolgok derüljenek ki a hercegi párról.

Most az OK! magazin egyik forrása tálalt ki Katalin és Vilmos magánéletéről, méghozzá egy újabb gyermekáldásról beszélt. Ráadásul, ha igazat mondott, akkor a hercegi pár legnagyobb álma válik valóra, ugyanis mindig azt állították, hogy nagy családot, négy gyereket szeretnének.

A forrás szerint ugyanis hat hónappal a kislánya, Charlotte születése után ismét várandós, ráadásul ezúttal ikreket hord a szíve alatt. A palotai forrás azt is elárulta: Vilmos herceg majd’ kiugrik a bőréből, olyan boldog a két érkező baba miatt, akiket áprilisra várnak.

Tény, hogy a legutóbbi nyilvános megjelenésén Katalin a tőle megszokott, passzos ruha helyette egy lenge koktélruhát vett fel, ami eltakarta a pocakját. Ettől azonban még nem esünk hanyatt, és a babaváró ajándékokat is korai még beszerezni.

Hozzászólások