Ilyen apuka Vincze Ottó

A focista megmutatta két hónapos kisfiát

2015/08/13

Vincze Ottó gyakorlott apuka, hiszen előző kapcsolatából már van egy tizenöt éves fia. Azonban még a legrutinosabban mozgó férfi szívét is ellágyítja egy csöppség, aki olyan áhítattal néz rá, mint a focistára két hónapos gyermeke.

Görbicz Anita, hazánk egyik legeredményesebb sportolója és méltán elismert kézilabda-játékosa két hónapja hozta világra gyermekét, a kis Boldizsárt. Anitának Boldi az első gyermeke, de párjának, Ottónak, már van egy nagyobb fia előző kapcsolatából, tehát kimondható, hogy ő a gyakorlottabb szülő. Az egykori focista mégis ódákat zeng kedveséről. “Csodálatos édesanya a kedvesem” – mondja meghatottan a Story magazin hasábjain.

A sztárpár immáron hét éve alkot egy párt, sokan már jóval korábban várták az esküvőt és az utód érkezését. Ők azonban semmit sem kapkodtak el, Anita maximálisan szerette volna kiélvezni pályafutása csúcsát, csak azután édesanyává válni. Az első lépést végül 2013-ban tette meg Ottó, aki egy emlékezetes labdarúgó-mérkőzés szünetében a pálya közepén jegyezte el kedvesét. Esküvőről azóta sincs szó, de annál nagyobb boldogság nem is történhetett volna velük, mint a gyermekáldás.

vincze ottó
A kis Boldizsár így altatja apukáját / fotó: Facebook

“Boldizsár egy mosolygós, nyugodt, kiegyensúlyozott baba, csak úgy árad belőle a szeretet” – büszkélkedik Ottó. “A hangját csak akkor hallatja, ha éhes. Persze éjszakánként fel kell kelni hozzá, ilyenkor természetesen Anitával együtt én is kiugrom az ágyból, hátha segíthetek. Soha nem akartam olyan édesapa lenni, aki kimarad a gyereke gondozásából, Anita bármilyen feladatot rám bízhat. Szoktam is viccelődni: gyakorlatilag csak az anyatejes táplálással nem boldogulnék.”

A jóképű egykori labdarúgó játékos szerénykedik adottságaival, hiszen Boldizsár vonásait abszolút Anita szépségének tulajdonítja. “Mindenkinek más a véleménye, én azonban viccesen azt szoktam mondani a fiamnak, milyen szerencsés vagy, hogy nem apádra ütöttél. Valójában egyértelmű, hogy Anita szépségét örökölte a gyerek” – mondja Ottó, aki azt is bevallja, Boldi csak akkor reklamál, amikor apukája megcsillogtatja énektudását. “Az altatódal hallatán a fiam rám meredt, és vágott egy óriási grimaszt, valószínűleg nem én leszek a kedvenc énekese. Ha viszont megsimogatom a buksiját, az érintésemtől egyből megnyugszik”.

Ottó végig a párja mellett volt terhessége idején, azonban a nagy napon nem tudott otthon lenni. A szülés hamarabb indult be Anitánál, így az apuka nem volt vele a szülőszobán. Olvasd el, mi történt!

görbicz vincze

Hozzászólások