Ilyen apukát minden gyereknek!

Itt vannak a nap legviccesebb és legcukibb fotói

2016/10/07

Végignéztük ezeket az irtó cuki képeket és rájöttünk, hogy annyira  jó lenne ha ilyen lenne minden szülő. Vicces, gondoskodó és kreatív.

Mi nők, amúgy is érzékenyek vagyunk az édes kisgyerek témára, meg a cuki apukákra. Elolvadunk, ha közös képen látjuk őket vagy éppen az utcán sétálva. Andreas Miezans pont a zsánerünk lenne. Kreatív, vicces, gondoskodó és remekül bánik a Photoshoppal. Bizony, manapság egy ilyen tulajdonság is nagyon hasznos lehet.

A norvég apuci kicsit szokatlanabb felállásban éli mindennapjait, mint ahogy azt megszoktuk egy családban, de manapság már egyre elterjedtebb ez is. Valószínűleg már kitaláltátok mi a helyzet, de azért leírom: az apuka van otthon a gyerekekkel, míg az anyuka dolgozik. Miezans azonban ahelyett, hogy búslakodna a felcserélt szerepek miatt, kihasználja az időt és mókázik a nagyobbik gyermekével. Eleinte csak a családtagoknak és a közeli ismerősöknek mutatta meg a képeket, ám ahogy feltöltött néhányat a Facebookra, vírusszerűen terjedt el. Maga az ötlet még a kisfiú Oscar születése előtt jutott az édesapa eszébe. Úgy gondolta ezek a szórakoztató fotók, közelebb hozzák őket egymáshoz.

Nos, ha Oscar még nem is értékeli a képeket, később biztosan jót fog nevetni rajta. Addig pedig élvezi a minőségi időt, amit édesapja társaságában tölthet el.

Hozzászólások