Ilyen az, mikor a legnagyobb hősök egymás torkának esnek

Ezeket a videókat minden geeknek kötelező megnézni

2016/01/20

Gondolkoztál már rajta, milyen lenne, ha Farkas a Predatorral csapna össze? Vagy esetleg elképzelted, ahogy Vader nagyúr Gandalffal méri össze az erejét? Ez most mind megtörténik, és még több is, hála a Superpower Beatdownnak!

received_2491012060986581

Valahogy úgy van ez, hogy ha az ember belekeveredik a szuper- és egyéb hősök világába, akarva-akaratlanul is olyan viták közepén találja magát, hogy melyik univerzum melyik karaktere győzné le könnyedén a másik világ legerősebb lényét. Ezek a viták időnként vérre menő internettusákig is fajulhatnak. A Bat in the Sun stúdiója a lehető legmenőbb válaszokat adja ezekre a vitákra: elképesztően erős videókat készítenek belőlük Superpower Beatdown néven!

Fotó: Facebook

A mérkőzések végeredményét szavazással lehet eldönteni, értelemszerűen aki több szavazatot kap, az nyer. Ezzel mondjuk a bennem lakó képregényimádó sokszor nem ért egyet, hiszen a szavazás nem ritkán érzelmi alapú, azaz hiába tudom, hogy a másik karakter sokkal erősebb, akkor is a kedvencemre fogok szavazni. Szerencsére sokan vannak, akik a témához mérten racionálisan döntenek, így eddig még csak egy Superpower Beatdown után éreztem némi keserű szájízt. De most beszéljenek helyettem a mozgóképek, lássuk a két kedvenc összecsapásom!

Darth Vader vs. Batman

Mint az a Geekz rovat legtöbb bejegyzéséből is kiderült, eléggé szeretem a Star Warst, így nem volt kérdés, kinek szurkolok ezen a mérkőzésen. Persze azt is tudtam, hogy Batman nem épp egy alábecsülendő ellenfél, így a körmömet rágva néztem végig a videót, és bizony-bizony néha még sikkantottam is… Akit nem érdekelnek az előzmények, tekerjen picit bele a videóba!

Deadpool & Domino vs. Joker & Harley Quinn

Deadpool az egyik kedvenc képregényhősöm, de ebben az alakításban Joker is iszonyat jóra sikerült. Az utolsó pillanatig nem sejtettem, ki lesz a győztes, és mint szinte mindig, ezúttal is tökéletesen megelégedtem az eredménnyel. Ebbe is érdemes kb. az 5. percig tekerni, akkor indul a buli!

Akinek tetszettek a videók, és érdekelné a többi rész is, ezen a lejátszási listán megtekinteti az összeset!

Hozzászólások