Ilyen egy mai nő: nem tud semmit, mégis mindent megkap ingyen

Nulla produktum, kevés ruha, több ezer Insta követő

2017/01/26

Kedves olvasók! A következőkben láthatjátok a mai lányok példaképét. Nulla produktum, kevés ruha, több ezer Insta követő. Ide tart a világ.

Az internet világában létezik egy külön réteg, az ismeretlen Instagram sztárok. Igaz, ez a kifejezés nem épp helytálló, hiszen nem ismeretlenek, de nem is sztárok. Ha a sztár hivatalos meghatározását vesszük figyelembe, akkor a bizonyos személy maradandó alkotásai, különleges tehetsége miatt “fényesen ragyog” a népszerűség egén. Ami elszomorító, hogy a mai fiatal lányok nem az igazi sztárokat tekintik példaképnek, hanem a látszólag tökéletes életet élő loty… nőket.

Őszintén szólva próbáltam igazán objektív maradni a videó többszöri megnézése után, de ki az akinek egy ilyen láttán nem nyílik ki a bicska a zsebében? Elégedett vagyok az életemmel, nem utálom a munkámat, sem a testemet, így féltékenységnek nyoma sincs, mert tudjuk, hogy örömmel dobálóznak ezek a lányok azzal, hogy “ugyanmár csak irigy vagy a csodás életemre.” Nos, ha az élet manapság annyi, hogy több százezer forintnyi smink, műszempilla, műköröm van a szolizott testeden, akkor köszi, nem tartok rá igényt.

Mi kell ahhoz, hogy te is ingyen élj? Told fel Instára a képeket mindenféle hashtaggel, jelöld be hol tartózkodsz és minden a tiéd. Méregdrága ruhák, 280 ezer forintos cipő ajándékba, popsi műtét és ennyi az élet, nem?! Ki ne hagyjátok a videót, és várjuk a véleményeteket! 

Hozzászólások