Ilyen egy profi divatbemutató testközelből

Ilyen volt a Richard Demeter divatbemutató

2017/10/06

Szeptember 28.-án Richard Demeter divatbemutatón jártunk, most pedig hoztunk nektek egy kis beszámolót, hogy milyen egy profi, színvonalas rendezvény. 

Szeptember 28.-án csütörtökön az Ankertben jártunk egy magyar divattervező 2018-as tavasz/nyár kollekciójának bemutatóján. Richard Demeter ruhái számomra tökéletesen megtestesítették azt, amit vártam egy divatbemutatótól. Épp elég különlegesek voltak, hogy megállják a helyüket, de még nem súrolják azt a határt, amit már nem vennénk fel az utcára. (Tudjátok a nagy divatházak ruháival azért kicsit túlzásba esnek néha.) Tehát ez a divatbemutató több tekintetben is profi volt. Először is nekem nagyon tetszett a helyszín, mert egy tipikus budapesti szórakozóhely, ami szerintem fontos ha már egy magyar márkáról van szó. Másodszor a modellekre egytől egyig passzoltak a ruhák, tudták viselni azokat. A rendezvény szervezői nem csupán a ruhákra koncentráltak, hanem elképesztő sminkeket és hajakat készítettek a modelleknek. A rendezvény létrejöttéért és a márka képviseletéért Richard Demeter és Hajas Orsolya felel.

demeter logo

A márka fényképésze Hajas Orsolya. A körmökért a CND felelt, a modellek gyönyörű arcáért a le’Gent Cosmetics, az esemény hivatalos buborékbeszállítója pedig a Hungária Pezsgő volt. A modellekért az Icon és a White models modellügynökségek feleltek. 

legent

hungaria

Az esemény nemzetköziségét több dolog is bizonyítja, többek között az, hogy megjelent a Guerlain nemzetközi sminkese José-Louis Yuvé a márka képviselőjével Till Zszuzsival. José-Louis Yuvé-nak nagyon tetszett a high fashion smink, állítása szerint imád itt lenni és fontosnak tartja megmutatni, hogy a nők hogyan lehetnek még szebbek a megfelelő sminkek és bőrápolási termékek használatával. Emellettt részt vett az eseményen Larion Oscar, aki nemzetközi bemutatókon szokott sminkesként tevékenykedni.

_DSC7699k

_DSC7701k

Fogadjátok szeretettel az eseményen készült fotókat, melyeket Hajas Orsolya fényképész készített. 

Hozzászólások