Ilyen esküvőt tervez Muri Enikő

Hatalmas buliban mulatnak majd

2015/10/28

Óriási felhajtás lesz Muri Enikő augusztusi esküvője, amihez szinte már mindent elő is készített az énekesnő.

Muri Enikőhttp://rcnews.hu/barmikor-megerkezhet-a-baba-muri-enikonel/ semmit sem bíz a véletlenre, és bár csak augusztusban mondja ki a boldogító igent, szinte már az utolsó részletet is eltervezte az esküvőjével kapcsolatban. A fiatal énekesnő

„Ha jól ismerem magunkat, áprilisban már nagyon be leszünk zsongva, bár csak augusztusban lesz az esküvő. Ami a legfontosabb, az már megvan: az időpont, a helyszín, a zenekar és a vőfély is. A násznép már enni fog, bulizni fog és még rendezőnk is lesz, úgyhogy baj nem lehet. Nagy vendégsereg lesz: a család, a barátok és a kollégák az Operett Színházból ott lesznek. Az én tanúm Szabó Dávid lesz, aki egész nyáron turnézik, de már az eljegyzésem után letisztáztam vele, hogy abban az időpontban tegye szabaddá magát” – mesélte nevetve Muri Enikő a Fem3 Caféban. Az énekesnő elárulta: nagyjából 100 fővel számolnak.

Enikő már azt is tudja, hogy milyen ruhában szeretné kimondani a boldogító igent.

Nem tervezek hatalmas, habos-babos ruhát: én szeretem az egyszerűséget és a természetességet, ezért szeretnék kényelmesen mászkálni a násznép között. Valószínűleg kölcsönözni fogom majd a menyasszonyi ruhát. Megkérdeztem Kareszt, hogy miben látna szívesen, ő azt mondta, hogy pánt nélküliben. Na, én olyat nem szeretnék” – tette hozzá Enikő, aki a félvállas, görög stílusra esküszik.

Hozzászólások