Ilyen képet még nem láttál Ördög Nóra családjáról!

Ritka pillanatot örökített meg Nánási Pál

2015/06/30

Ritka pillanat Ördög Nóráéknál, amikor mindannyian egy fényképen szerepelnek, ám most Nánási Pál új portrét készített, amelyen jól látszik, milyen hihetetlenül cuki a családjuk.

Nánási Pál többször készített már portrét a családja tagjairól, ám ennyire aranyos képen együtt még nem szerepeltek mind az öten – igen, öten, hiszen náluk Pityu, a vizsla is éppen olyan, mint egy családtag. A kutyus mellett természetesen a büszke szülők és az imádnivaló gyerekek is szerepelnek a portrén.

Nem mindennapi azonban náluk, hogy mindannyian egy képre kerülnek, ugyanis Ördög Nóra és férje tudatosan odafigyel, milyen képek készülnek és jelennek meg róluk.

ördög nóri család
Ritka pillanat, amikor a szülők és a gyerekek egy képen szerepelnek

Az életünk egy nyitott könyv: nagyon hétköznapian élünk – akár egy boltban is le lehet bennünket fotózni, de külön nem keressük arra a lehetőséget, hogy mindenáron megjelenjünk a lapokban. Viszont nagy erre az igény, ezért tudatosan és finoman adagolva próbáljuk a képeket és a családi életünkről szóló infókat adni. Nagyon ritka, amikor a teljes család, vagy akár csak a két gyerkőc együtt szerepel a képeken” – mondta korábban Nóra a Páratlan páros című előadáson.

A képeken első ránézésre látszik, mennyire boldog és összetartó Nóri családja, és hogy Mici már kész kis hölgy, míg Vencel elbűvölően helyes kis mosolygós fiúcska. Lehet, hogy épp az ő tiszteletére készültek a fotók, hiszen Nóráék második gyermeke augusztus 3-án ünnepli első születésnapját.

Ördög Nóra családi fotóit megnézheted ITT!

Hozzászólások