Mit keres Berki a Children of Distance új klipjében?!

Most megtudhatsz részleteket az új dalról és klipről!

2018/03/23

Kijelenthetjük, hogy a Children of Distance hazánk egyik legőszintébb együttese, s hamarosan látható lesz a vadonatúj videoklipjük amiben Berki Krisztián is feltűnik!

A Children Of Distance Magyarország egyik legnépszerűbb együttese, amit őszinteségének, köntörfalazást nélkülöző szövegeinek is köszönhet, a remek dalok mellett persze. Legújabb daluk a Hullámvasút címet kapta, ezzel kapcsolatban kérdeztük az együttes egyik tagját, Ács Robit!

children

1. Mesélnél nekünk a dalról és a klipről?

A dal arról szól, hogy az embernek egyszer jobban, egyszer rosszabbul megy, de sosem szabad feladni. Mindhármunk életében megjelent ez, valamelyikünk azt emelte ki a dalban, hogy bár zenészek vagyunk, és felállunk a színpadra, de mégsem ismernek. A gyerekvállalás és a család is megjelenik ebben a kontextusban a dalban. Peti megírta a versszakokat és a refrént, és innen indult el a Hullámvasút.

2. Mi a klip koncepciója?

A dal által hordozott üzenetet igyekeztünk megjeleníteni. A klipben lesz majd egy főnök és az alkalmazottja, és az ő privát- és munkabéli életükön keresztül mutatjuk majd be a pozitív és negatív oldalakat. Berki Krisztián a riporter szerepet kapta a klipben, szerettük volna mélyinterjúként elmondani a versszakokat. Innen jött az ötlet, hogy akkor valódi mélyinterjút is készíthetnénk, ahol bővebben is kifejtjük a versszakok szövegének jelentését.

3. Milyen fogadtatásra számítotok?

Berki alapvetően egy megosztó személyiség, és valahol ez is volt a célunk. Szeretnénk, hogy könnyen eljusson az emberekhez a dal és annak mondanivalója, volt például a Nem menekülünk el című dalunk, ami bár nagyon népszerű, de azt vettük észre, hogy nehezebben jutott el az emberekhez. Mindenki ismeri Krisztiánt, valakinek pozitív, valakinek negatív kép alakult ki róla, de reméljük a klip után pozitív kép fog róla, rólunk és a dalról is kialakulni.

4. Milyen volt a munka Berkivel?

A társaim szerint pozitív volt a találkozás és a munka is, nekem sajnos nem volt lehetőségem találkozni vele.

Köszönjük Robinak a válaszokat, ne feledjétek, a klip március 29-én, 16 órakor fog megjelenni! Az első mélyinterjút, amit Berki Krisztián Petivel készített, már meg is nézhetitek!

Hozzászólások