Ilyen még nem volt! – Egymásnak estek a celebek!

Elképesztő indulatok a dzsungelben

2014/11/04

A Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi legnagyobb balhéját csapta Fekete Pákó és VV Éva. Majdnem megütötték egymást; Bunyós Pityu lépett közbe.

Sejteni lehetett, hogy a két nagyszájú celeb nem lesz kedvence egymásnak, és lesznek konfliktusaik, de ekkora veszekedésre senki sem számított.

Pákó ugyanis titokban beleivott Cooky kólájába, amit sokszorosan nem érdemelt meg, hiszen az ő pipogyasága miatt éhezik mindenki a táborban. Amikor ez kiderült, Pákó ugyan töredelmesen bevallotta tettét, sőt bocsánatot is kért, de VV Évát ez nem hatotta meg. Üvöltözve csak ezt kérdezgette Pákótól: “De miért ittál bele a kólájába?

A didikirályt sem kellett félteni,“Te ne kiabálj, maradj kussban!” felszólítással válaszolt Évának, miközben pattanásig feszült a húr, és elkezdte lökdösni Évát. Bunyós Pityu az utolsó pillanatban lépett közbe, csak rajta múlt, hogy a két celeb nem ütötte meg egymást.

veszekedés

Cooky a maga higgadtságával értetlenül áll az eset előtt.

Pákó ellopta… nem érdekel, csak mondja, hogy kell, és én adom, mert mindenkinek adok. Rosszulesett, hogy nem kért meg, de én nem tudtam, hogy ekkora tragédia lesz ebből. Olyan csúnya szavakat használtak, amit nem lehetne…” – mondta döbbenten Cooky.

Hozzászólások