Ilyen még nem volt! – Gigaösszeg Szabó Zsófiért

Az RTL Klubnak sokat ér az új üdvöske

2014/09/22

Egyik pillanatról a másikra történt a váltás, ezért pontosan lehetett tudni, hogy Szabó Zsófi miatt valaki sokat fog fizetni. Az RTL Klub mélyen a zsebébe nyúlt.

Nem csak a médiában általános gyakorlat, hogy komoly pozícióban lévő Zsófimunkavállaló szerződésében versenykorlátozási megállapodás szerepel, miszerint egy bizonyos időn belül nem dolgozhat a konkurenciánál. Ha megteszi, kötbért kell fizetni. Megállapodás kérdése, hogy azt kit terhel; a munkavállalót vagy az új munkahelyet.


Szabó Zsófi
esetében olyan információk röppentek fel, hogy az RTL Klubnak kellet a zsebébe nyúlni, méghozzá igen mélyen. Hiszen a Jóban Rosszban című sorozatában még most is látható színésznőt elcsábította a TV2-től, aki bő két hét múlva már a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelrealityben fog szerepelni.

Tizenötmillió forint, ennyit kért a TV2 azért, hogy elengedje Zsófit, amennyiben ezt nem fizették volna ki, a színésznő nem tudott volna átigazolni, csupán akkor, ha ő maga vállalja ezt a terhet” – mondta a TV2-s körökben mozgó, a neve elhallgatását kérő bennfentes a Blikknek.

Fordított helyzetre már többször volt példa, azaz a TV2 már sok milliót fizetett az RTL Klubnak. Elég csak Alekoszra gondolni, aki a Való Világ győzteseként az ÖsszeEsküvőkben szerepelt. Legutóbb pedig Ördög Nóra átigazolása kapcsán röppentek fel hasonló hírek; állítólag maga a műsorvezető fizette ki a kötbért.

Hozzászólások