Ilyen Puzsér Róbert szerethető oldala

A kritikus szenved a magánytól

2015/06/12

Puzsér Róbertből előtört az érzékeny lelkű férfi, és kiderült: magányos, ezért feleségre, családra vágyik, végre valami állandóságra az életében.

Rohadjon ki a nyelvem a számból, ha egyszer arról fogok beszélni, van-e partnerem, hol nyaraltam, vagy milyen gyerekkorom volt” – hangoztatta korábban a kritikus. Most azonban a Szelfi kamerájának teljesen megnyílt. Szeretne véget vetni eddigi életmódjának.

Az tenne boldoggá, ha céges vagy politikai nyomás nélkül dolgozhatnék nap mint nap. Ha lenne családom, feleségem, és lennének gyerekeim, akikhez a nap végén hazamehetek. Akik várnak engem. Ha lenne egy hátországom, ami jelenleg nincs. Ha nem kellene folyamatosan ebben nagyon kiszolgáltatott, nagyon magányos, nagyon szorongató élethelyzetben küzdenem a hétköznapjaim során. Ami hiányzik, az a nyugalom, a béke, a csend és az állandóság… Azt a rengeteg konfliktust, ami az életem egészét kiteszi, azt szabadjon a jövőben már csak a közéleti tevékenységemre alkalmazni, és a párkapcsolataimat, az intimitást nem megmérgezni vele. Azt hagyni egyszerűen csak működni, szeretni és szeretve lenni. Számomra ez a legnagyobb kihívás” – öntötte ki a szívét a kamerának Puzsér Róbert.

puzser

A negyven éves kritikus tisztában van azzal, hogy ezért neki is tennie kell. Tisztában kell lennie azzal, hogy miért alakult így az élete, mert csak utána tud változtatni a helyzetén.

“Családot szeretnék, gyerekeket szeretnék, el szeretnék köteleződni. Persze azt is tudom, ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, előbb meg kell értenem magamat. Meg kell értenem, hogy eddig miért nem sikerült. Itt élek ebben a lakásban 18 éve egyedül. Ehhez a lakáshoz még egyetlen nőnek sem volt kulcsa. És azt gondolom, ez így nem jó már” – jelentette ki a kritikus.

Olvass még Puzsér Róbertről!

Hozzászólások