Ilyen a szerelem a sztárgyerekek szemével

Mert nemcsak a felnőttek éreznek…

2015/02/14

Ez mindig egy örök dilemma és megfejthetetlen talány, hogy vajon mi is a szerelem?! A Valentin-nap kapcsán sztárgyerekek meséltek arról, ők hogyan értékelik az érzelmeket.

Abban mindannyian egyetértettek, hogy a gyerekek elsősorban a szüleiket és testvéreiket szeretik a legjobban, és csak utána jöhet mindenki más, ám az érzések kifejezésével kapcsolatban már megoszlottak a vélemények.

Schobert Lara szerencsés lány, ugyanis szerelmével már voltak moziban. Nem titkolta, hogy izgult annak ellenére is, hogy ez nem volt igazi randi, hiszen édesanyja, Rubint Réka is elkísérte őket.

noncsiesdavidka

Hajdú Noémi és Dávid is „megtalálta az igazit”. Noncsi elárulta, már négyszer csókolózott Petivel. Dávidka barátnője egyelőre még nem engedi  a puszit, de így is biztos abban, hogy mindig Sárába lesz szerelmes.

lottiesmilan

Görög Zita gyermekeinek, Milánnak és Lottinak, valamint Fábián Anita kislányának, Lilinek konkrét elképzelései vannak arról, hogyan is viselkednek az emberek ilyen helyzetekben. Milán szerint ha valaki nagyon szerelmes, megcsikizi a másik hasát, Lotti pedig úgy véli, először teáznak, és csak utána alakulnak ki az érzések, ami pedig csókkal zárul majd.

lili

Lili egy konkrét esetet és elmesélt, amikor az iskolában az egyik fiú belerúgott. A tanárnő viszont megnyugtatta a színésznő kislányát, hogy ez valószínűleg azért történt meg, mert az osztálytársa így szerette volna kifejezni tetszését. A színésznő kislánya nem fog elkapkodni semmit, szeretné megvárni a felnőttkort, mielőtt kölcsönös érzelmeken alapuló kapcsolatot kezdeményezne.

Nézd meg a videót!

Hozzászólások