Ilyen társra vágyik Csonka András

Nem két a klasszikus családmodellből

2015/10/01

Csonka András ritkán beszél a magánéletéről, most azonban elárulta, hogyan képzeli el a jövőjét és azt az embert, aki a társa lehet.

A színész bevallotta: nem a klasszikus családmodell jelenti számára a boldogságot, szeretné, ha az emberek ennek ellenére is ugyanúgy szeretnék, és nem ez alapján ítélnék meg. Bár jelenleg nincs párja, biztos benne, hogy ez változni fog.

csonkaandras2Jelenleg szingli vagyok. Ez volt egészen másként is, és lesz is. Ma már nem vagyok hajlandó olcsó kompromisszumokat kötni. Persze ez nem azt jelenti, hogy magányos vagyok. Ha párkapcsolat, akkor az már olyan dimenzió, amivel kapcsolatban vannak elképzeléseim, mogy mi az, amit szeretnék. Jól akarom érezni magam és jóban akarok lenni a világgal. Szeretném, ha elfogadnák: nem biztos, hogy nekem a klasszikus családmodell jelenti a boldogságot. Szeretném, ha bennem az embert látnák, aki ismernek, akivel kommunikálnak. Minden más, az, hogy kivel vagyok, ne legyen mérvadó” – mondta a Hotnak a színész.

Nem csoda, hogy Csonka András egy nagy adag megfelelési kényszerrel küzd, ugyanis édesapjának sosem tudott igazán megfelelni.

„Ötven év volt köztünk, és ő a pályájáról kifelé tartott már. Ez nekem nem tetszett, nem ezt tartottam példaképnek. Pár hónappal azután kezdődött a betegsége, hogy elkezdtem a főiskolát, és tíz évig, a haláláig tartott. Szerintem sem színészként, sem emberként nem igazán tudtam megfelelni neki. Az érzéseit nehezen kimutatni tudó ember volt, akivel még veszekedni sem tanultam meg. Az embernek lennének kamaszkori lázadásai, de apám becsukta az ajtót, és inkább nem kommunikált” – tette hozzá a színész.

Hozzászólások