Deadpool vs. One-Punch man? Inkább együtt!

Ilyen trailert még nem láttál!

2016/01/06

Hamarosan itt a Deadpool film, amit úgy várunk, hogy azt le sem írhatom, mert nyomdafesték sem tűrne. Erre ebben az állapotban találunk egy ilyen videót, így végünk is van, mint a botnak.

received_2491012060986581

Ugye mindenki ismeri a One-Punch Mant, ami a modern anime/mangakészítés non plus ultrája? Saitama kalandjain, aki annyira erős, hogy megkopaszodott, egyszerre sírtam és nevettem, de sírni is csak a gyönyörtől tudtam. Olyan ember vagyok, akinek az anime a Dragon Ballal és a Yu Yu Hakushoval ki is merült, mégis egyhuzamban néztem meg az összes részt.

Deadpoolt pedig nem kell bemutatnom. A nagybetűs Antihős talán az egyik legnépszerűbb Marvel-figura, aki valaha képregénybe került. Igazi idióta, akinek – szerencsére – be nem áll a szája, Ryan Reynolds alakításában pedig minden idők egyik legjobb képregény-adaptációjának főszereplője lehet.

Ha valaki esetleg lemaradt volna a trailerről, amitől egy fél világ bezsongott, most pótolhatja, a folytatáshoz amúgy is elengedhetetlen:

Namost, a lényeg, amiért az egész cikket írom, szintén egy videó. De nem ám akármilyen! Egy elképesztően zseniális valaki a Rider4ZMusicVideos youtube csatornánál elkövetett valami brutálisan abszurdat: összegyúrta a One-Punch Mant és a Deadpool trailert! Nekem meg a könnyem csorgott, és képzeletben megölelgettem a srácot, vagy lányt, vagy robotot, vagy bármi is ő.

Íme a szóban forgó műremek:

 

Hozzászólások